Pippa Middleton se căsătoreşte: Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.04.2017, 15:08
 Pippa Middleton se căsătoreşte: Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare - FOTO
Copiii ducilor de Cambridge, George şi Charlotte, vor fi cavaler şi domnişoară de onoare la nunta mătuşii lor Pippa Middleton cu omul de afaceri James Matthews.

Mai este mai puţin de o lună până când sora lui Kate, Pippa Middleton, se va căsători iar nepoţii săi, adorabilii prinţi George, în vârstă de 3 ani, şi Charlotte, 2 ani, ameninţă să umbrească mireasa pe care o vor însoţi la altar, aşa cum a confirmat luni palatul Kensington.

Sora ducesei de Cambridge, 33 de ani, şi milionarul finanţist, 41 de ani, vor păşi împreună în faţa altarului pe 20 mai la biserica din secolul XII St. Marks (Englefield). Cu doar şase săptămâni înainte nuntă, Pippa Middleton şi viitorul ei soţ şi-au sărbătorit fiecare petrecerile de burlac. Cei doi şi-au anunţat logodna în iulie şi s-au cunoscut în 2012, dar au început să aibă o relaţie serioasă în ultimii ani.

La cununia religioasă vor asista familia şi prieteni apropiaţi, după care invitaţii sunt aşteptaţi la casa părinţilor miresei, Michael şi Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masa festivă.

Foto Hepta