Pires vrea ca Portugalia sa cîstige Euro-2004

Apropo.ro / 28.06.2004, 10:30
Pires vrea ca Portugalia sa cîstige Euro-2004
Internaționalul francez Robert Pires a declarat, duminica, pentru cotidianul "A Bola", ca își dorește ca Portugalia sa cîștige Campionatul European de fotbal.   "Ma bucur foarte mult pentru Portugalia. În calitate de fiu al Portugaliei, vrea ca aceasta țara sa

Internaționalul francez Robert Pires a declarat, duminica, pentru cotidianul „A Bola”, ca își dorește ca Portugalia sa cîștige Campionatul European de fotbal.

  „Ma bucur foarte mult pentru Portugalia. În calitate de fiu al Portugaliei, vrea ca aceasta țara sa cîștige. Am vazut Portugalia în meciul cu Anglia și cred ca poate ajunge în finala și poate cîștiga Euro-2004”, a spus mijlocașul francez.

Fotbalistul francez, care evolueaza la Arsenal, s-a nascut în ianuarie 1973, la Reims, unde tatal sau, Antonio, originar din Ponte de Lima (nordul Portugaliei), s-a mutat pentru a evita înrolarea în armata.

În ceea ce privește prestația Franței la acest turneu, Pires a apreciat ca jucatorii francezi își îndreapta atenția acum spre „alte competiții”. „Viața merge înainte. Vom încerca sa schimbam anumite lucruri. Vom avea un nou selecționer. Unii jucatori vor parasi echipa naționala, însa noi trebuie sa ne concentram deja pentru urmatorul obiectiv: prezența la Cupa Mondiala din 2006”, a spus Pires.

Reprezentativa Franței a fost eliminata în sferturile de finala la Euro-2004 de reprezentativa Greciei, scor 0-1.

Mediafax