Piscine exterioare care îți taie respirația (Poze)

Redacția / 21.02.2012, 14:00
În cele ce urmează puteți admira o galerie cu cele mai impresionante piscine exterioare din lume. Află de ce sunt ele atât de speciale.

Puține lucruri îți mai taie respirația în ziua de astăzi, însă nu ai cum să nu simți o senzație uluitoare, atunci când vezi o asemenea piscină.

GALERIE FOTO

piscina

Pisicinele exterioare pe care vi le prezentăm sunt amplasate la etaje superioare, au pereții exterior din sticlă, astfel că nimic nu se compară cu senzația pe care o poți simți în bazin. Deopotrivă. parcă te respinge și te atrage.

Nu ne imaginăm senzația pe care o ai atunci când înoți pe fundul bazinului și privești spre trotuarul din fața clădirii.

<p>Puține lucruri îți mai taie respirația în ziua de astăzi, însă nu ai cum să nu simți ceva uluitor atunci când vezi o asemenea piscină. </p> <p>Pisicinele exterioare pe care vi le prezentăm sunt amplasate la etaje superioare, au peretii exterior din sticlă, astfel că nimic nu se compară cu senzația pe care o poți simți in bazin. Deopotrivă parcă te respinge și te atrage. </p> <p>Nu ne imaginăm senzația pe care o ai atunci când înoți pe fundul bazinului și privești spre trotuarul din fața clădirii. </p> <p>Asemenea piscine se regăsesc în Dubai, Noua Zeelandă, Dallas, SUA sau Melbourne, Australia. </p> <p>Desigur, deși par simple, nu oricine și le permite acasă, astfel că pot intra în categoria lux.</p> piscina

Asemenea piscine se regăsesc în Dubai, Noua Zeelandă, Dallas/SUA sau Melbourne/Australia.

piscina

Desigur, deși par simple, nu oricine le poate avea acasă, astfel că pot intra ușor în categoria lux.