Pisica la coafor

Apropo.ro / 12.06.2007, 11:42
Pisica la coafor
Jaguar a dat publicitații primele poze cu faceliftul modelului sau de clasa medie, prezentat acum cu o noua grila și noi nivele de echipare. Britanicii au dorit o simplificare a numarului de versiuni ale noului X-type, renunțându-se la echiparile Classic și

Jaguar a dat publicitații primele poze cu faceliftul modelului sau de clasa medie, prezentat acum cu o noua grila și noi nivele de echipare.

Britanicii au dorit o simplificare a numarului de versiuni ale noului X-type, renunțându-se la echiparile Classic și Sport pentru a oferi doar „S”, „SE, „Sport Premium” și „Sovereign”. Din punct de vedere vizual, diferențele nu sunt semnificative, designerii englezi dorind o simplificare a aspectului frontal, imprimându-i noului model o grila clara și un spoiler lipsit de artificii de design.

În privința motorizarilor, X-Type își pastreaza cele patru propulsoare, dieselurile de 2.0 și 2,2 litri și benzinarele V6 de 2,5 și 3.0 litri. Ultimul este disponibil opțional cuplat și la o transmisie integrala, dar montanta doar pe versiunea Estate. Potrivit oficialilor britanici, noul model mizeaza pe un raport preț calitate excelent și va intra în vânzari din luna iulie a acestui an.

ProMotor

Tags: