Piti cu ochii pe Galamaz

Apropo.ro / 16.01.2002, 08:37
Piti cu ochii pe Galamaz
Dupa retrogradarea lui Miu la tineret, Steaua are nevoie acuta de un stoper, iar conducerea campionilor încearca transferul internationalului de tineret din Regie Refuzul lui Miu de a renunta la colaborarea cu ISM, fapt care i-a adus retrogradarea la echipa de tineret, a subtiat

Dupa retrogradarea lui Miu la tineret, Steaua are nevoie acuta de un stoper, iar conducerea campionilor încearca transferul internationalului de tineret din Regie

Refuzul lui Miu de a renunta la colaborarea cu ISM, fapt care i-a adus retrogradarea la echipa de tineret, a subtiat compartimentul defensiv al Stelei. Victor Piturca are acum la dispozitie numai trei fundasi centrali, pe Mirel Radoi, Bogdan Nicolae si Marius Baciu, dar nici situatia celui din urma nu e foarte clara. El e singurul jucator din lot caruia îi expira contractul în vara, însa pîna acum nu a semnat o prelungire a întelegerii.

Surse apropiate lui sustin ca Baciu ar vrea sa prinda un contract în strainatate, dupa 5 ani petrecuti în Ghencea. Prin intermediul unui impresar neamt, care îl reprezinta si pe nasul sau, ex-stelistul Roland Nagy, „capitanul” ros-albastrilor ar fi primit deja cîteva propuneri din primele doua ligi ale Germaniei, însa Victor Piturca si Viorel Paunescu nu s-au aratat dispusi sa-i dea dezlegarea, sperînd ca îl vor convinge cît mai repede sa parafeze un nou contract.

Managerul „militarilor” a început însa cautarea unui alt fundas central, iar cel vizat este George Galamaz (21 de ani), internationalul de tineret al Sportului Studentesc pe care Piturca l-a mai vrut si în octombrie, înainte de achizitionarea lui Bogdan Nicolae. La finalul saptamînii trecute, conducatorii Stelei i-au întrebat pe omologii lor din Regie despre pretul jucatorului, însa oficialii „studentilor” au refuzat orice tratative, spunînd ca pîna în vara stoperul nu e transferabil. În acelasi timp, surse autorizate sustin ca Steaua s-a orientat si spre trei fotbalisti de la Midia Navodari.

E vorba despre fundasul Usurelu (23 de ani), mijlocasul Adrian Borza (19 ani), component al lotului UEFA 2002, si de Bogdan Miron (19 ani), un portar care acum doua luni a fost în probe în Ghencea. Cei trei sînt deocamdata în pregatiri cu Farul Constanta, dar în cazul în care ros-albastrii vor face o oferta concreta, ei ar putea ajunge sub comanda lui Victor Piturca.
Sursa: www.prosport.ro