Piti rade de Becali: „Aduci jucatori de mana a treia si vrei rezultate in Liga Campionilor!” (Prosport)

Apropo.ro / 06.11.2008, 08:31
Piti rade de Becali:
Piturca critica transferurile facute de Steaua si spune ca pretentiile lui Gigi Becali sunt exagerate, scrie Prosport.

Victor Piturca critica transferurile facute de Steaua in vara si spune ca pretentiile lui Gigi Becali de a ajunge in optimile Ligii Campionilor sunt exagerate.

Selectionerul sustine ca, pentru a putea spera la o eventuala calificare, Steaua ar fi trebuit sa aduca cel putin trei jucatori de super-clasa.

"A fost o noua greseala a lui Zapata. A fost o minge simpla, pe centrul portii si cand primesti un asemenea gol in ultimele minute ale reprizei, normal ca nu mai ai cum sa revii. Zidul n-a avut nicio vina. Jocul Stelei nu prea a avut coerenta. Am vazut cum au jucat cei de la Lyon primele 60 de minute. In duelurile unu contra unu noi pierdem tot timpul. N-a jucat rau Tiago, dar nici deosebit. Dorinel va evalua pana in iarna valoarea fiecarui jucator. Tatarusanu trebuie adus in iarna si trebuie sa joace meci de meci. Chiar daca va gresi, trebuie sa il joace in continuare ca sa prinda incredere. Ca sa ai sanse in Liga, trebuie adusi cel putin 3 jucatori valorosi. Noi aducem jucatori de mana a doua – a treia si vrem rezultate in Liga", a spus Piturca la SPORT.RO.

Foto: Prosport.ro