Pitt si Norton, reuniti pe platoul de filmare

Apropo.ro / 13.09.2007, 18:17
Pitt si Norton, reuniti pe platoul de filmare
Cei doi actori pe care publicul a avut sansa sa-i vada in Fight Club vor juca din nou impreuna intr-un thriller politic numit State of Play, informeaza Femalefirst.co.uk. Edward Norton va interpreta un congressman a carui ascendenta pe plan politic este amenintata de o ancheta in legatura cu


Cei doi actori pe care publicul a avut sansa sa-i vada in Fight Club vor juca din nou impreuna intr-un thriller politic numit State of Play, informeaza Femalefirst.co.uk. Edward Norton va interpreta un congressman a carui ascendenta pe plan politic este amenintata de o ancheta in legatura cu moartea amantei sale iar Brad Pitt va juca rolul unui jurnalist.

Prietenia celor doua personaje interpretate de Edward Norton si Brad Pitt incepe sa aiba de suferit in momentul in care jurnalistul incepe sa investigheze scandalul pe cont propriu. Descoperind o conspiratie care il incrimineaza pe congressman, reporterul McCaffrey incepe sa se simta din ce in ce mai apropiat de nevasta acestuia.

Filmul este bazat pe un serial de televiziune britanic care poarta acelasi nume si va fi regizat de Kevin MacDonald. Imediat ce va incheia lucrul la „The Incredible HUlk”, Norton va incepe filmarile pentru acest nou proiect.

Manuela Stoicescu

Tags: