Piturca a ales stranierii care vor infrunta „Cocosul Galic”

Apropo.ro / 26.09.2008, 17:00
Piturca a ales stranierii care vor infrunta
Victor Piturca a anuntat numele jucatorilor din strainatate, convocati pentru meciul Romania - Franta.

Victor Piturca a anuntat, astazi, numele jucatorilor legitimati la cluburi de peste hotare, convocati pentru meciul Romania – Franta, programat la data de 11 octombrie de la ora 20.15, pe stadionul "Farul" din Constanta, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a.

Au fost trimise faxuri de convocare urmatorilor 10 jucatori: Cristian Sapunaru (FC Porto), Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Daniel Niculae (AJ Auxerre).

Exista posibilitatea ca, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club sau de starea de sanatate, sa se renunte la unul sau la altul dintre jucatorii mentionati.

Numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru aceasta partida, vor fi anuntate in cursul serii de duminica, 5 octombrie, dupa disputarea jocurilor din cadrul etapei a 10-a a campionatului Ligii I, informeaza site-ul oficial al FRF.

Imagine: Mediafax Foto