Piturca a aterizat pe Henri Coanda, ca sa zboare direct la DNA

Apropo.ro / 16.10.2008, 17:44
Piturca a aterizat pe Henri Coanda, ca sa zboare direct la DNA
Victor Piturca a fost retinut de procurori pentru a i se prezenta documente din dosarul "valiza"

Victor Piturca a fost retinut de procurori pe Aeroportul Henri Coanda, in baza unui mandat de aducere, pentru a i se prezenta documente din dosarul "valiza", din cauza ca ar fi refuzat sa se prezinte la audieri atunci cand a fost citat.

Selectionerul a spus ca doi procurori l-au asteptat la aeroport, i-au prezentat niste documente si l-au invitat sa mearga cu ei.

"Am fost asteptat de doi procurori la aeroport care aveau asupra lor mandat de aducere, asa ca trebuie sa ma duc direct la DNA", a spus Piturca, conform Mediafax.

Surse din cadrul DNA declara ca nu este vorba depre o retinere, ci a fost adus fortat pentru a raspunde in fata anchetatorilor.

"Victor Piturca nu este retinut. Nu a fost dispusa o asemenea masura impotriva sa, ci doar a fost ridicat pentru ca, in baza mandatului de aducere, sa vina, pana la urma, in fata anchetatorilor. Victor Piturca nu a dat curs mai multor citatii in acest sens, asa ca s-a dispus luarea acestei masuri", au declarat sursen din DNA, informeaza Mediafax.

Crezi ca actiunea procurorilor DNA este intemeiata?

Imagine: Mediafax Foto

Â