Piturca a desemnat candidatele la titlu

De: Mirel Mircea / 05.03.2008, 11:23
Piturca a desemnat candidatele la titlu
Victor Piturca crede ca CFR Cluj continua sa fie favorita la titlul de campioana, in ciuda infrangerii suferite in fata Stelei

Victor Piturca crede ca CFR Cluj continua sa fie favorita la titlul de campioana, in ciuda infrangerii suferite in fata Stelei.

Selectionerul le vede pe Rapid si Steaua ca principale contracandidate la titlu, in timp ce Dinamo se va bate pentru locurile 2-3.

"Lupta pentru titlu a fost deschisa tot timpul, nu s-a relansat acum dupa Steaua – CFR. Dar CFR are un avans destul de mare pentru momentul actual. Si aici ma refer si la jocul urmaritoarelor, la Rapid, la Steaua. CFR ramane prima favorita la titlu. Dinamo se va bate probabil doar pentru locurile 2-3 in continuare", a spus Piturca pentru Mediafax.

In ceea ce priveste penaltiurile pe care Alexandru Tudor nu le-a acordat, selectionerul Romaniei considera ca nu au fost greseli intentionate si crede ca Steaua a meritat victoria.

"Daca s-a terminat 3-1 inseamna ca Steaua a meritat victoria. A fost norocul celor de la Steaua sa se intample acele greseli de arbitraj. Acele greseli fac parte din joc. Si CFR Cluj, si Rapid au fost in anumite momente avantajate si in altele dezavantajate. Acum norocul a fost de partea Stelei ca Tudor n-a vazut acele lovituri de la 11 metri. Pentru ca Tudor daca le vedea, suta la suta le dadea. Nu a fost absolut nicio tenta. Au fost greseli neintentionate", a mai spus Piturca.

In ceea ce priveste echipa nationala, Piturca ii atentioneaza pe jucatorii care au facut parte din campania de calificare ca nu li se garanteaza prezental in lotul pentru CE 2008, daca forma pe care o au nu este corespunzatoare.

"In lotul pentru Euro se vor afla cei mai valorosi jucatori ai Romaniei si, bineinteles, cei mai in forma la momentul respectiv. Nu e vorba de rasplata, pentru ca nu se face echipa nationala dupa rasplata. Sa nu creada cineva ca se traieste din amintiri. N-are nicio legatura lotul pentru EURO cu rasplata. Daca esti intr-o forma foarte buna, daca esti valid suta la suta din punct de vedere medical atunci esti in lot. Sa fie sanatosi cei care vor fi nemultumiti! Asta e regula la echipa nationala. Nemultumiti vor fi tot timpul. Din pacate sunt 23 de locuri pentru EURO. Eu as vrea sa am posibilitatea sa iau toti jucatorii care au pus umarul la calificarea asta, dar din pacate asta e concurenta la fotbal. Iar la acest nivel nu este usor sa fii in lot", a afirmat selectionerul.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!