Piturca ameninta: Mutu va fi mult mai periculos cu Italia

Apropo.ro / 10.06.2008, 09:59
Piturca ameninta: Mutu va fi mult mai periculos cu Italia
Victor Piturca a spus ca Mutu va reveni la forma lui de vis in meciul de vineri, impotriva Italiei, al doilea de la Euro.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca a spus, imediat dupa incheierea partidei cu Franta, ca Mutu va reveni la forma lui de vis in meciul de vineri, impotriva Italiei, al doilea de la Euro.

Antrenorul a explicat si schimbarile efectuate cu Franta, Mutu nu a jucat nimic si a fost inlocuit in repriza a doua cu Marius Niculae, iar Cocis a fost schimbat deoarece incepuse sa trimita multe pase gresite la mijlocul terenului.

"Baietii s-au organizat fantastic. Au jucat fromidabil din punct de vedere tactic si vicecampioana lumii nu si-a creat ocazii. Planul pentru acest joc era sa castigam trei puncte. Trebuie sa uitam acest meci, nu avem timp sa ne bucuram. Incepand cu meciul cu Italia veti vedea un Mutu mult mai periculos! …Iar in ceea ce il priveste pe Cocis, pe el l-am schimbat deoarece incepuse sa greseasca prea multe pase intr-un moment important al partidei.", a spus Piturca.

Imagine: Mediafax Foto