Piturca il vrea pe Frasineanu

Apropo.ro / 14.12.2001, 08:02
Piturca il vrea pe Frasineanu
Pe 22 decembrie Frasineanu se întoarce din Israel pentru o scurta vacanta. Daca negocierile cu Steaua se vor concretiza, el nu va mai pleca la Zafririm Cu putin timp înainte de startul campionatului în curs, Cornel Frasineanu a reusit sa puna capat discutiilor cu Rapid si sa plece, sub


Pe 22 decembrie Frasineanu se întoarce din Israel pentru o scurta vacanta. Daca negocierile cu Steaua se vor concretiza, el nu va mai pleca la Zafririm

Cu putin timp înainte de startul campionatului în curs, Cornel Frasineanu a reusit sa puna capat discutiilor cu Rapid si sa plece, sub forma de împrumut, în Israel. Mai corect spus, Nati Meir a fost singurul dispus sa plateasca 100.000 de dolari în schimbul folosirii fostului international de tineret român la formatia de liga secunda israeliana Zafririm Holon.

Asa cum s-a întîmplat si anul trecut pe vremea asta, stelistii se arata interesati de achizitionarea jucatorului de banda stînga. Deocamdata, contactele nu sînt oficiale, deoarece el nu se afla în ultimele 6 luni de contract, însa intentiile lui Piturca par dintre cele mai serioase. În urma cu un an si jumatate, Frasineanu semnase chiar pentru Steaua, însa dupa trei zile de cantonament petrecute cu „militarii” în Olanda, Grigore Sichitiu l-a luat de acolo si l-a dus în Belgia, unde Anghel Iordanescu pregatea formatia alb-visinie. Fotbalistul oltean a plecat la evrei pe acelasi contract ca si în Giulesti, adica 50.000 de dolari, iar la vara nu va mai fi legat nici de Rapid, nici de Holon.

Teoretic, stelistii l-ar putea lua atunci pe Frasi fara nici un dolar, însa si ei, si jucatorul doresc gasirea unei solutii astfel încît colaborarea sa porneasca înca din returul acestui campionat.

Pe 22 decembrie Cornel si sotia sa, Roxana, se vor întoarce din Holon pentru petrecerea Craciunului si Revelionului, dupa care teoretic ar trebui sa plece înapoi la echipa israeliana. Victor Piturca spera sa se înteleaga însa cu Rapid si cu Zafririm pentru ca Frasineanu sa îmbrace tricoul ros-albastru înca din acest campionat.
Sursa:www.prosport.ro