Piturca nu este multumit de jocul Stelei în perioada de pregatire

Apropo.ro / 28.07.2004, 09:31
Piturca nu este multumit de jocul Stelei în perioada de pregatire
Tehnicianul Victor Pițurca a declarat, marți, la antrenamentul echipei Steaua ca nu este mulțumit de prestația formației sale în perioada de pregatire. "Sîntem într-un stadiu normal. Nu am fost foarte mulțumiți de prestațiile noastre în aceasta

Tehnicianul Victor Pițurca a declarat, marți, la antrenamentul echipei Steaua ca nu este mulțumit de prestația formației sale în perioada de pregatire.

„Sîntem într-un stadiu normal. Nu am fost foarte mulțumiți de prestațiile noastre în aceasta perioada de pregatire, ma refer în special la jocuri, rezultatele nu au fost așa cum aș fi vrut sa fie. Echipa e pe un drum bun și sper ca, începînd din prima etapa, sa jucam așa cum doresc și sa cîștigam meciurile”, a declarat Pițurca.

Tehnicianul vicecampioanei României este de parere ca Steaua are un început de campionat dificil. „Programul nostru de început este foarte greu. Dinamo, care este campioana, Rapid, Steaua și Craiova sînt echipele care se vor bate pentru titlu în acest an. Cine va cîștiga, vom vedea”, a mai spus Victor Pițurca.

Întrebat ce își dorește mai mult dintre un titlu și un parcurs cît mai lung în Cupa UEFA, Pițurca a spus ca ambele competiții sînt importante. „Orice echipa din campionat își dorește un parcurs cît mai bun în cupele europene. Însa este foarte importanta și competiția interna pentru ca, daca nu cîștigi campionatul sau nu te clasezi pe locul doi, nu poți sa mai participi într-o cupa europeana”, a declarat Pițurca.

Antrenorul Stelei este mulțumit de jucatorii pe care îi are în lot, dar a spus ca ar mai dori fotbaliști valoroși în fiecare compartiment.  „Toți jucatorii sunt foarte importanți. Steaua sau orice alta echipa nu sta într-un jucator sau doi. Mi-aș mai dori doi-trei fotbaliști valoroși în fiecare compartiment. În momentul de fața ma mulțumesc și cu jucatorii care sînt”, a mai spus Pițurca.

Mijlocașul echipei Steaua Marian Aliuța a declarat, marți, la antrenamentul formației sale, ca Universitatea Craiova nu poate emite pretenții la titlu în actuala ediție a Diviziei A.

„Ca în fiecare an, Steaua e favorita la titlu și speram ca anul acesta sa și cîștigam. Lupta pentru titlu se va da în trei: Rapid, Steaua și Dinamo, dar speram ca anul acesta noi sa ieșim campioni. Craiova nu cred ca poate sa emita pretenții la campionat, chiar daca este o echipa buna. Nu ne temem de nimeni. Și cred ca și adversarilor o sa le fie puțina teama de noi”, a declarat Aliuța.

Aliuța a spus ca Steaua are cel mai bun lot, iar concurența pentru un loc în echipa este mai mare decît la Dinamo și Rapid. „Steaua are, cu siguranța, cel mai bun lot. Se vede ca exista concurența, suntem doi-trei pe un post, ceea ce cred ca la Dinamo și la Rapid nu e așa. Jocul nu sufera, numai ca în pregatire e altceva, se joaca pe un fond de oboseala și este normal sa mai apara și rezultate de egalitate. Echipa merge bine și asta se va vedea în prima etapa de campionat”, a declarat Aliuța.

Mijlocașul echipei Steaua a mai spus ca nu este dezamagit de faptul ca a ratat un transfer în strainatate. „Nu sunt afectat de faptul ca nu am reușit sa ma transfer în strainatate. Îmi pare bine ca am ramas în Ghencea și asta nu o spun doar așa, de ochii lumii, ci o spun din suflet și sper ca anul acesta sa cîștig campionatul. Mi-aș dori sa plec într-un campionat mai puternic, dar, daca nu aș avea unde, aș pleca și în Rusia”, a mai spus Marian Aliuța.

Mediafax