Piturca nu forteaza atacul impotriva Olandei

Apropo.ro / 17.06.2008, 14:45
Piturca nu forteaza atacul impotriva Olandei
Selectionerul Romaniei va face cateva schimbari in echipa de start, care va intalni astazi Olanda, fata de meciul cu Italia.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, este nevoit sa faca unele schimbari in echipa de start, care va intalni astazi Olanda, fata de meciul cu Italia.

In locul suspendatului Goian, va fi introdus colegul acestuia de la Steaua, Sorin Ghionea, care va face cuplu cu Tamas, iar la mijloc, Cristi Chivu va juca pe postul unde pana acum a fost distribuit Radoi, Codrea va aparea in dreapta, iar Cocis va juca in stanga liniei mediene.

Mijlocas dreapta va fi din nou neobositul Banel Nicolita, care profita de faptul ca are o rezistenta fizica mai mare decat Florentin Petre, concurentul sau direct.

Marius Niculae il va inlocui pe Daniel Niculae, care se resimte dupa efortul depus in primele doua partide, atacantul lui Inverness parand mult mai in forma decat Ciprian Marica.

Echipa Probabila a Romaniei va arata astfel: Lobont – Contra, Tamas, Ghionea, Rat – Codrea, Chivu, Cocis – Nicolita, Mutu, Marius Niculae.

De partea cealalta selectionerul batavilor, Marco Van Basten, va incerca sa protejeze cativa jucatori care au fost titulari in primele doua partide si se pare ca va miza pe urmatoarea echipa: Van der Sar – Melchiot, Heitinga, Bouma, De Cler – De Zeeuw, Engelaar – Van Persie, Afellay, Robben – Huntelaar.

Imagine: Mediafax Foto