Piturca: „Steaua are cel mai bun lot, dar Dinamo este favorita la titlu!”(Prosport)

Apropo.ro / 19.12.2008, 13:21
Piturca:
Victor Piturca a vorbit despre fotbalul din Liga I, dar si de prestatiile echipelor romanesti in cupele europene, scrie Prosport.

Implicat in scandalul iscat de cazul "Valiza", selectioanrul Victor Piturca si-a alocat ceva timp sa vorbeasca si despre fotbalul din Liga I, dar si de prestatiile echipelor romanesti in cupele europene.

Chiar daca poate fi considerat un suporter al Stelei, Piturca considera ca Dinamo este principala favorita la titlul de campioana a Romaniei, dar se va lupta pentru el cu Steaua si CFR.

"Consider ca Dinamo este favorita la titlu. Este pe primul loc in clasament, deci are prima sansa. Se vor lupta cu Steaua si CFR, care au loturi foarte puternice. Nici cei de la Urziceni nu sunt de neglijat. Timisoara si Rapid nu mai au nicio sansa. Nici eu nu acceptam diminuarea salariului. Peseiro a procedat corect. Cand au semnat nu s-au gandit ca nu il pot onora? La Steaua nu stiu ce se intampla. Ma bucur pentru Laca, dar sunt trist pentru Dorinel. Cei din Ghencea au cel mai valoros lot, pentru ca au cei mai multi jucatori la nationala. In Europa vom face performanta atunci cand patronii vor investi cate 10-15 milioane de euro pe transferuri", a declarat Piturca.

Mai multe detalii despre declaratia lui Victor Piturca, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto