Pițurca: Vom juca ofensiv cu Cehia

Apropo.ro / 29.08.2005, 17:06
Pițurca: Vom juca ofensiv cu Cehia
Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurca, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca "tricolorii" vor juca ofensiv în partida cu Cehia, care va avea loc sâmbata, de la ora 21.00, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, în grupa I

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurca, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca „tricolorii” vor juca ofensiv în partida cu Cehia, care va avea loc sâmbata, de la ora 21.00, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, în grupa I de calificare la CM 2006.

„Trebuie sa jucam ambele faze foarte bine. Sunt adeptul jocului ofensiv, în toate meciurile noastre, cu Olanda, cu Macedonia, cu Andorra, stilul a fost unul ofensiv. De aceeași maniera vom juca și cu Cehia. S-ar putea sa schimb sistemul de joc, vom vedea, sa ma consult și cu anumiți jucatori, depinde și de modul cum vor decurge antrenamentele. Oalnda, în meciul pe care l-a câștigat împotriva Cehiei, a jucat cu trei oameni pe linia de fund. Oricum, chiar și daca nu schimbi sistemul, tot îți iei masuri de precauție, întotdeauna sa fie trei jucatori acolo”, a spus Pițurca.

Mediafax