Piturca vrea sa-i faca zile negre lui Razvan Lucescu

Apropo.ro / 10.03.2004, 10:45
Piturca vrea sa-i faca zile negre lui Razvan Lucescu
"Sper sa-i facem botezul lui Razvan Lucescu ca antrenor așa cum ne dorim noi", a declarat, marți, antrenorul Victor Pițurca, înaintea meciul dintre FC Brașov și Steaua. "Am înțeles ca prima pe care o au promisa jucatorii de la Brașov este foarte

„Sper sa-i facem botezul lui Razvan Lucescu ca antrenor așa cum ne dorim noi”, a declarat, marți, antrenorul Victor Pițurca, înaintea meciul dintre FC Brașov și Steaua.

„Am înțeles ca prima pe care o au promisa jucatorii de la Brașov este foarte consistenta, inclusiv Razvan Lucescu contribuind la ea”, a spus Pițurca.

Meciul FC Brașov-Steaua din prima etapa a returului este programat, duminica, la ora ora 15.00.

Antrenorul echipei Steaua București, Victor Pițurca, a declarat, marți, ca nu este de acord cu schimbarea sistemului competițional din returul ediției de campionat 2003-2004.

„Nu e normal sa se schimbe sistemul competițional din retur. Probabil returul nu va fi corect, nu e normal sa se treaca la sistemul cu 18 echipe din acest retur. Normal ar fi sa se treaca la acest sistem din sezonul 2005-2006. Daca președintele LPF le-a atras atenția președinților de club sa nu încerce sa recurga la aranjamente sînt sigur ca  așa o sa faca”, a spus Pițurca.

Tehnicianul echipei Steaua a declarat ca îl îngrijoreaza starea vremii înaintea returului. „Aveam pregatit pentru aceasta dimineața alt antrenament, însa o sa facem pîna la urma un antrenament pur fizic deoarece terenurile sînt foarte proaste. Trebuie însa sa ne adaptam oricarui teren”, a spus Pițurca.

Victor Pițurca a declarat  toți antrenorii trebuiec sa faca parte din AAFR. „Am primit un telefon aseara de la Gigi Staicu care m-a rugat sa fac parte din sindicatul antrenorilor. Toți antrenorii trebuie sa faca parte din acest sindicat. Nu știu daca o sa doresc eu sa fac parte din acest sindicat”, a spus Pițurca.

Pițurca a adaugat ca nu îi este frica de arbitraj. „Daca o sa cîștigam toate punctele puse în joc, în primele trei etape, o sa avem șanse mari la cîștigarea titlului”.

Mijlocașul Dorinel Munteanu a declarat ca schimbarea sistemului competițional nu este necesara. „Avem multe de facut pe lînga schimbarea sistemului competițional. Sa creștem calitatea jocului, sa se faca terenuri de joc. Returul va fi foarte greu, nu cred ca meciurile cu Dinamo și Rapid sînt decisive pentru cîștigarea campionatului”, a spus Munteanu. 

Munteanu a adaugat ca nu îl intereseaza ce fac alte echipe. „Nu ma intereseaza ce face Dinamo. Pe noi sa ne intereseze ce facem noi nu ce fac alte echipe. Steaua are șansa ei în lupta pentru titlu. Sper sa debutam cu dreptul în returul campionatului”, a spus Munteanu.

Mediafax