Pius Heinz a luat marele premiu al Campionatului Mondial de Poker din Las Vegas

Apropo.ro / 10.11.2011, 16:30
Pius Heinz a luat marele premiu al Campionatului Mondial de Poker din Las Vegas
Studentul Pius Heinz, in varsta de 22 de ani, a castigat marele premiu de 8,7 milioane de dolari la Capionatul Mondial de Poker din Las Vegas, SUA.

Heinz joaca poker din 2007 si in prezent este student. Este cunoscut in comunitatea online de poker sub porecla MastaP89, el castigand mai multe turnee de poker pe internet, in urma carora a castigat peste 700.000 de dolari, conform profilului sau de pe pocketfives.com.

Finala WSOP 2011 s-a desfasurat astazi, cand 9 jucatori s-au adunat in jurul mesei de poker. Fiecare dintre ei a avut garantat un premiu de peste un milion de dolari. Turneul principal al editiei din 2011 a campionatului mondial s-a desfasurat intre 7 si 17 iulie. Masa finala s-a jucat astazi, conform noului regulament al WSOP, intrat in vigoare de trei ani.

Cartile cu care Heinz a castigat turneul de poker „texas holdem” au fost un as si un popa (AK), invingand combinatia de carti a cehului Martin Staszko, care a ajuns sa-si puna fisele la mijloc cu un 10 si un 7. Cehul a plecat acasa cu 5,4 milioane de dolari impozabili, ca ocupant al locului 2. Cei doi s-au luptat timp de sase ore pentru trofeu.

Citeste mai multe detalii despre castigatorul Campionatului Mondial de Poker din LA, pe Gandul.info