Pizza gratis pentru femeile care ne arată sânii!

De: Gabriela Voicu / 16.09.2013, 16:20
Pizza gratis pentru femeile care ne arată sânii!
Așa sună oferta unui lanț de restaurante american, care îndeamnă femeile să rămână topless pentru a primi pizza gratuit.

O pizzerie din SUA a stârnit controverse după ce a anunțat că oferă pizza gratuit tuturor femeilor care le arată sânii angajaților. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Oferta a venit din partea Drew’s Pizza din Champagne, zonă situată în apropierea Universității din Illinois, un loc populat în special de studenți. Celor de la Drew le-a venit ideea după ce s-au confruntat cu situații în care studentele aflate sub influența alcoolului au cerut mâncare gratuit. 

Ce ai face pentru a primi pizza gratuit?

„Cineva a venit la noi și a spus: primesc pizza gratis?>> Da, sigur, de ce nu, ne-ar face plăcere să vedem asta, tuturor celor de aici le-ar plăcea”, a declarat Brice Hartman, unul dintre angajații pizzeriei. 

Drew’s Pizza a mers, totuși, cam departe când au promovat pe Twitter noua lor ofertă: „Am văzut o pereche de sâni fantastică în seara aceasta și vrem mai mult!”, au postat angajații. După ce mai multe persoane s-au revoltat în urma anunțului, pizzeria și-a anulat paginile de Twitter și Facebook.