Placeri vinovate pe care ar trebui sa le incerci in vacanta

Apropo.ro / 24.01.2012, 12:02
Fiecare simte nevoia sa isi acorde din cand in cand mici placeri dar, daca te vei bucura de ele in vacanta, satisfactia va fi mult mai mare.

Excesele in materie de vacanta variaza in functie de locul unde te afli, de la hedonismul pur pe care ti-l ofera petrecerea timpului pe o plaja din Thailanda, pana la placerea de a dormi intr-un palat decorat in stil traditional indian. Cei de la BBC au realizat un top al celor mai vinovate placeri in materie de turism.

Supranumit Orasul Pacatelor, Las Vegas este un simbol al exceselor lumii moderne, probabil si datorita numeroaselor ecranizari care fac subiectul manifestarilor excentrice la care iau parte toti cei care-l viziteaza.

Las Vegas

„Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas”

Daca preferi distractia orientala, atunci este cazul sa iti petreci vacanta la Cairo. Iar pentru a simti ca gusti cu adevarat din stilul de viata al egiptenilor nu se poate sa pleci de acolo fara sa fumezi narghilea intr-o cafenea cu specific local.

BBC recomanda celebrul local Fishawi, unde poti comanda tutun aromat, pe care sa-l savurezi alaturi de un ceai, o cafea sau un karkadai, o bautura din frunze de hibiscus.

Cairo

Narghilea in Cairo

Putine locuri din lume sunt sunt atat de ingaduitoare cu eliberarea de inhibitii, precum Ko Pha-Ngan din Thailanda. Orasul este renumit pentru Petrecerile de Luna Plina, evenimente unde whisky-ul thailandez curge din plin, iar trupurile dansatoarelor se unduiesc pe plaja in sunetul muzicii date la maxim si sub lumina artificiilor.

Thailanda

Ko Pha-Ngan din Thailanda

Citeste mai multe detalii despre placerile nevinovate din vacanta, pe Gandul.info