Plăcerile vinovate ale vedetelor

De: Cătălina Matei / 05.08.2012, 06:00
Plăcerile vinovate ale vedetelor
Indiferent că vorbim de ciocolată, seriale, gadget-uri, ţigări, fast-food sau jocuri pe calculator, vedetele noastre ne-au dezvăluit o parte din plăcerilor lor vinovate, dar şi câţi bani sunt dispuse să cheltuiască pentru ele…



Cabral – Negoicieri conjugale

Prezentatorul „Poveştirilor de noapte” de la Acasă TV este implicat în multe campanii umanitare şi asta pentru că nu poate refuza niciodată un apel pentru ajutorul unui copil: „Din acelaşi motiv, am pornit asociaţia Zâmbet şi Suflet, atunci când un părinte vine sşi spune , nu poţi sta cu mâinile-n sân!”. Cât despre plăcerile sale vinovate, Cabral recunoaşte: „Dacă te referi la vicii… fumatul e în capul listei, am reuşit să mă las 9 luni anul trecut, dar m-am apucat din nou. Dar mă lupt, nu abandonez… mă pregătesc să mă las iar. De tot! Iar când vine vorba de tehnologie… m-ai avut de la primul Hello! Are ecran, ştie protocoale de comunicare şi rupe netul în două?! Vreau!”. Dar cât chletuie vedeta Acasă TV pe aceste plăceri? „Acum sunt însurat, nu mai ţine doar de mine… se numeşte negociere conjugală şi e mai dură decât orice alt fel de negociere comercială. Pentru că nu e vorba numai de comercial ci… e şi preşul de la uşă un aspect important!”, ne mărturiseşte Cabral.

Dana Rogoz – 5 plăceri irezistibile
Dacă vreţi să o cuceriţi rapid pe Dana Rogoz, nu aveţi nevoie decât de o bucată de ciocolată de casă. Însă, topul plăcerilor „vinovate” este plin şi de alte… dorinţe! „Nu pot rezista… Unui montagne russe într-un parc de distracţii. Nu pot să plec cu mai puţin de trei perechi de pantofi într-o ieşire de weekend în afara ţării. Nu mă pot abţine să nu vorbesc în timpul filmării, când mi se cere să fac linişte, dacă sunt cu prietena mea Adela. Nu pot să nu încerc o mâncare cu nume ciudat, ingrediente necunoscute şi aspec bizar când sunt plecată din ţară.
Nu pot să nu mă iau la întrecere cu cineva în bazinul de înot”, ne mărturiseşte prezentatoarea emisiunii „De suflet” de la PRO TV Internaţional.



Geanina Varga – Nu refuză un concert cu Michael Buble

Dacă vrei să o cucereşti definitiv pe bruneta de la ştirile sportive ale Antenei 1, atunci un concert de-al lui Michael Buble e soluţia perfectă. Cât despre plăcerile vinovate ale Geaninei, aceasta recunoaşte: „Nu mă simt niciodată vinovată că îmi place ceva. De exemplu, să mă joc până obosesc la consola Wii cu Patrick; să mănânc îngheţată în timp ce urmăresc probabil pentru a zecea oară filmul ; să merg la cumpărături; serialele urmărite online şi ; covrigii calzi”. Iar pentru jocurile Wii, vedeta Antenei 1 este dispusă să cheltuiască toţi banii, „pentru că amintirile cu fiul meu sunt singurele care mă fac fericită, restul sunt doar nişte amănunte cu care mă simt răsfăţată”.

Dezbrăcatu’ – Crispy strips… forever!
Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’ de la „Cronica cârcotaşilor” are o slăbiciune pentru pastrama de oaie la grătar, asortată cu murături. Însă în topul listei cu plăcerile sale vinovate tronează un preparat de tip fast food. „Nu mă pot abţine de la un meniu crispy strips… Mi-ar plăcea să joc într-o reclamă la crispy strips. Aş face în aşa fel încât să se tragă mai multe duble, ca să mănânc cât mai multe bucăţi de crispy”, recunoaşte vedeta Prima TV. Cât investeşte Dezbrăcatu’ în toate aceste plăceri? „Nimic. Sunt o persoană cunoscută, aşa că le primesc gratis, mai ales când merg la evenimente!”.



Andreea Mantea – „Plăcerile mele nu sunt costisitoare”

Deşi ne-am fi aşteptat ca vedeta Kanal D să chletuie foarte mulţi bani pentru a-şi satisface capriciile, iată că Andreea ne prezintă o altă variantă: „Plăcerile mele nu sunt costisitoare, îmi lipseşte timpul liber ca să ma pot bucura de ele”. Dar ce poate fi atât de… ieftin? „Somnul – în fiecare dimineaţă când aud alarma sunând îmi doresc să mai dorm puţin. Apoi, îmi place la nebunie să mănânc mult, chiar şi preparate cu multă grăsime. Sunt conştientă că nu fac bine, dar e o plăcere vinovată pe care nu mi-o pot refuza niciodată. Şi mi-aş dori să pot petrece mai mult timp cu cei doi câini ai mei, să închid telefonul şi să stau doar cu ei, să îi plimb, să mă joc cu ei”, ne-a spus Andreea.
Cătălina Matei