Plângere penală împotriva lui Mihai Trăistariu depusă de părinții copilului ucis de maidanezi

Apropo.ro / 19.12.2013, 14:00
 Plângere penală împotriva lui Mihai Trăistariu depusă de părinții copilului ucis de maidanezi
Din pricina unui articol fals, preluat și de Mihai Trăistariu pe rețele sociale, părinții băiatului ucis de maidanezi au depus plângere penală împotriva lui.

S-a tot vehiculat că micuțul Ionuț ar fi încă în viață, iar numeroase persoane au preluat știrea fără a se gândi la eventualele consecințe.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

La fel a făcut și Mihai Trăistariu. Drept urmare, mama copilului decedat a depus plângere împotriva artistului. „Noi am formulat mai multe plângeri, unele au fost depuse, altele urmează să fie depuse. Sigur că nu vom lăsa lucrurile așa. Nu avem cum să le lăsam așa. S-au folosit de fotografii cu îngerașul nostru ucis de câini, au înscenat că trăiește...”, a declarat Felicia Anghel.

Mihai Trăistariu s-a ales cu o plângere penală și din partea Anei Maița, președintele Asociației „Mame pentru mame” și, totodată, mama băiatului care apare în respectivul colaj buclucaș alături de Ionuț Anghel. Furioasă, femeia anunță că a formulat deja plângere împotriva lui Trăistariu. „L-am anunțat pe domnul Trăistariu că distribuie un material cu un minor fără acordul părinților și s-a scuzat spunând că doar a distribuit, nu a creat. Atunci i-am spus că legea îi pedepsește și pe cei care distribuie, nu numai pe cei care creează„, a declarat Ana Maița.

Nu am făcut decât să dau un share la ce primesc de la alții pentru că eu sunt iubitor de animale și de când cu povestea cu Ionuț, tot ce am primit cu câinii am dat mai departe. Cineva mi-a dat un articol care conținea și poza, dar văd că cineva mi l-a șters sau s-a șters automat. Din câte știu eu, la articolul ăla am scris doar ‘WOW, ce e asta’. Eu nu cred că Ionuț trăiește, dar am distribuit că mi s-a părut că e cel puțin ciudat„, a declarat Mihai Trăistariu.