Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 16:37
Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”
Actriţa americană Angelina Jolie (41 de ani) se declara surprinsă că este încă în viaţă după toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat. La fel şi soţul ei, actorul Brad Pitt.

În ultima perioadă, vedeta a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme, la 1,69 m. Se pare că această schimbare dramatică s-a produs pe fondul multiplelor situaţii grele prin care a trecut.

Într-o postare extrem de emoţionantă, Brag Pitt susţine că soţia lui s-a confruntat cu probleme mari de sănătate de-a lungul timpului. Au fost la un pas de divorţ, dar acum este dispus să facă totul pentru a o ajuta: „Soţia mea e foarte bolnavă. Starea ei fizică ascunde multe secrete. A fost nervoasă, agitată şi stresată, s-a confruntat cu multe probleme în munca ei, dar şi în viaţa personală. A slăbit foarte mult. E prea slabă! Totul din cauza plânsului. În trecut suferea de dureri de cap severe, dureri de coloană, probleme cu inima şi plâmânii. Nu dormea şi era foarte obosită, iar căsnicia noastră era aproape de final. Din frumuseţea soţiei mele rămăsese doar o umbră”.

Angelina Jolie are o relaţie de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.