Planul secret al lui Moni şi al lui Iri pentru Irinuca

Apropo.ro / 15.05.2018, 10:54
Planul secret al lui Moni şi al lui Iri pentru Irinuca
Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor.

Acum, cei doi părinţi sunt mai prieteni ca oricând şi au luat o decizie care i-ar putea schimba viaţa fiicei lor: mutarea definitivă în SUA.

Fiica Monicăi Gabor, primele declaraţii despre divorţul părinţilor: „Îmi trebuia o mamă…”

Cum arată dressingul Monicăi Gabor în vila de lux din SUA!

Monica Gabor, singurele imagini necenzurate!

Presa britanică o desfiinţează pe Monica Gabor! Ce subiect au „dezgropat” jurnaliştii

Apariţia deşucheată a Ramonei Gabor! FĂRĂ lenjerie intimă

“În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink «daddy», deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, a declarat Monica Gabor.