“Plasa de stele”: Răzvan Simion a venit la emisiunea iubitei în calitate de farsor – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 10:55
“Plasa de stele”: Răzvan Simion a venit la emisiunea iubitei în calitate de farsor - FOTO
Stela Popescu şi Mirabela Dauer cad “în plasă”, iar Alexandru Arşinel, Răzvan Simion, Paula Chirilă şi Giani Kiriţă se ţin de farse vineri, 15 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, prezentate de Dan Negru, la Antena 1.

Vineri, la “Plasa de stele”, Stela Popescu şi Mirabela Dauer sunt invitate de Alexandru Arşinel, respectiv Răzvan Simion să urce într-un avion care împrăştie pesticide, pentru o călătorie pe calea aerului într-un oraş din nordul ţării, la un spectacol. Iar ceea ce se va petrece pe “aeroportul” de pe care ar urma să plece „aeronava” va ţine de domeniul absurdului. De altfel, inclusiv cei doi farsori, Răzvan Simion şi Alexandru Arşinel, vor fi şocaţi de ceea ce se întâmplă la momentul îmbarcării.

Cum vor reacţiona Stela Popescu şi Mirabela Dauer în ciudata situaţie în care vor fi puse, dar şi care dintre cei doi farsori, Alexandru Arşinel şi Răzvan Simion, va primi trofeul “Negrul de Aur”, din partea juriului format din Lidia Buble, Dorian Popa şi Cătălin Bordea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seara.

În aceeaşi ediţie, Paula Chirilă şi Giani Kiriţă au pregătit o farsă de pomină pentru doi oameni obişnuiţi, doi electricieni care le intră în casă pentru o defecţiune. Ce rol va avea DNA în această poveste, dar şi cât de bine îşi vor asuma rolul de farsor Paula şi Giani, telespectatorii vor afla vineri, 15 iulie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, prezentate de Dan Negru.