Platforma pentru monitorizarea sănătăţii la femei

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:30
Platforma pentru monitorizarea sănătăţii la femei
Fitbit, Inc. (NYSE: FIT) cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sanatatii si a activitatilor fizice, anunta, incepand de astazi, disponibilitatea Fitbit Versa la partenerii comerciali din Romania. Astfel, ceasul inteligent Versa va putea fi achizitionat din oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco, Vodafone si Evomag.ro, la pretul de 199,95 euro.

Din luna mai, produsul va avea si functionalitati noi precum:

• Optiunea de raspunsuri rapide pentru posesorii de telefoane inteligente cu sistem de operare Android. Acestia vor putea raspunde la mesajele text primite pe telefon sau in aplicatii precum WhatsApp si Facebook Messanger folosind diferite tipuri de raspunsuri redactate de pana la 60 de caractere.
• Platforma pentru monitorizarea sanatatii la femei. Din luna mai, doamnele ce folosesc bratari sau ceasuri inteligente Fitbit isi vor putea monitoriza calendarul perioadelor menstruale si simptomele avute, direct in aplicatia Fitbit. Multumita acestei noi functii, utilizatoarele Fitbit vor putea vizualiza, intr-un singur ecran, informatii detaliate despre corpul si activitatea lor fizica. Pentru ceasurile Fitbit Ionic si Versa, informatia va fi disponibila atat in aplicatie, cat si direct pe ceas.

Fitbit Versa este cel mai usor smartwatch cu carcasa metalica realizat pana in present de Fitbit. Produsul vine cu functionalitati de top precum monitorizarea activitatilor fizice, a ritmului cardiac si a ciclurilor de somn, alaturi de antrenamante video cu instructiuni pas cu pas. Produsul ofera optiunea de raspunsuri rapide disponibila acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid in contul de Deezer si o autonomie a bateriei de peste patru zile. Fitbit Versa este un smartwatch rezistent la apa.

“Suntem incantati sa oferim utilizatorilor nostri produsul Fitbit Versa, un ceas inteligent cu un aspect modern, cu functii multiple, toate la un pret extrem de competitiv“, mentioneaza James Park, co-fondator si CEO Fitbit. “Credem ca Fitbit Versa este un produs cu o adresabilitate larga, potrivit mai multor categorii de clienti, persoane care poate pana acum nu au mai folosit un ceas inteligent.“

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, facand accesul la informatii mai facil. Astfel, detalii relevante din aplicatie sunt acum integrate si direct pe ceas, printre care:

● Informatiile despre activitatea fizica din fiecare zi: Utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informatii despre starea lor de sanatate si de fitness, un istoric al activitatilor  fizice realizate sau al ritmului cardiac.

● In timp, produsul va evolua pentru a devei din ce in ce mai adaptat nevoilor utilizatorilor sai. Astfel, anul acesta, produsul va integra si alte functionalitati noi precum remindere, date importante, un sumar al orelor dormite, si sfaturi practice pentru imbunatatirea starii de sanatate oferite pe baza informatiilor colectate in aplicatia Fitbit.

Fitbit Versa este un produs durabil si versatil, putand fi purtat in orice moment al zilei. Ceasul are o forma eleganta, incadrandu-se foarte bine pe mana si punand in valoare si cele mai subtiri incheieturi. Versa are bratari interschimbabile realizate din silicon, piele si metal, alaturi de accesorii editie limitata.