Platforme sau cu talpă plată – care pantofi de damă sunt favoriții sezonului?

De: ApropoTV.ro / 30.09.2022, 18:11
Platforme sau cu talpă plată - care pantofi de damă sunt favoriții sezonului?

Tendință sau element de bază în garderobă? De când am intrat în acest an, datorită propunerilor văzute în stilul adoptat de marile case de modă și regăsit pe podiumul marilor designeri, pantofii pantofii cu platformă au câștigat popularitate, fiind considerați un must have în ceea ce privește pantofii din anul 2022.

Oferă confort pantofii cu platformă?

 

Pantofii cu platformă sunt și vor rămâne la modă. O tendință în moda femeilor, care a fost impusă sezon de sezon și își are începuturile în ultimele decenii, este reprezentată de pantofi damă cu platformă. Acest element dă un plus de modernitate, prospețime, tinerete. Adăugarea unei platforme la orice pantof face totul diferit și, desigur, femeia care poartă aceste modele are un aer total diferit.

Calitățile în ceea ce privește confortul și stabilitatea pantofilor sunt incontestabile, indiferent dacă pantoful este plat sau cu platformă. Aceste calități trebuie să le regăsim la pantofi tradiționali, adidași, cizme sau modele elegante. Pentru acest sezon, propunerile designerilor ademenesc clientele în multe magazine fizice și online, iar pe pantofi dama cu platforma , în secțiunea de pantofi damă cu platformă, platformele sunt selecții ale celor mai bune mărci. Fără îndoială, veți găsi platformele pe care le doriți în și care vor da mai multă personalitate aspectului de zi cu zi.

Sunt demodați pantofii cu talpă plată?

Pantoful plat a fost, în general, considerat unul care nu evidențiază frumusețea, fiind non-feminin. În zilele noastre, modelel cu talpă plată încep să fie văzute ca o alternativă la alte propuneri mai incomode, în special pentru situațiile în care încălțămintea capătă o importanță deosebită, cum ar fi în anumite tipuri de locuri de muncă sau situații din viața de zi cu zi care necesită confort și siguranță atunci când mergem mai mult pe jos. Din fericire, designerii au ajuns, de asemenea, la crearea de variante frumoase și este posibil să găsiți produse  spectaculoase, care pot fi chiar o alegere bună pentru situații mai formale. Espadrilele, balerinii, sandalele sau chiar tenișii sunt opțiuni de luat în considerare dacă doriți să evitați talpa cu platoformă. Nu sunt demodați cei cu talpă plată, însă accentul se pune pe platforme.

 

Care model este mai bun?

Am putea spune că depinde în special de ocazie. Un pantof cu talpă plată poate fi perfect pentru activitățile de zi cu zi, mai ales dacă aveți de gând să petreceți mai multe ore în picioare la locul de muncă. Pentru evenimente speciale sau sărbători, este mai bine să pariați pe un alt tip de încălțăminte, în special pe purtarea de pantofi damă cu platformă, care stilizează aspectul și conferă eleganță ținutei. Mărimea platformei va depinde de cât de confortabil vă simțiți și dacă aveți nevoie de a creea un aspect mai înalt, câștigând câțiva centimetri în plus.

Este de menționat faptul că există numeroase modele de încălțăminte sport cu platformă, la fel de comode ca tipurile casual sau elegante. În plus, atunci când se folosesc pantofi damă cu platformă, înălțimea purtătoarei va fi ajustată vizibil, ceea ce oferă încântare în special doamnelor ce au o statură mică. Pentru că pantofii sport nu sunt niciodată îndeajuns, pe tenisi dama ne sunt prezentate modele numai bune de asortat cu ținute casual/sport.

Platformele pot fi, de asemenea, interesante în evenimente speciale sau în viața cotidiană, deoarece sunt mai confortabile decât tocurile, atât timp cât nu sunt excesiv de înalte. Nu există pantofi urâți, ci doar alegeri nu puțin inspirate, care nu reușesc să ne pună în evidență trăsăturile. Dintre platforme și pantofi cu talpă plată, orice ați alege, țineți cont ca modelul să vă ofere un confort sporit, iar materialele să fie unele de calitate, pentru a mări și rezistența în timp a produsului.