Platile cu mobilul sunt in teste

Apropo.ro / 01.07.2008, 09:53
Platile cu mobilul sunt in teste
Cativa operatori de telefonie mobila testeaza deja plata efectuata prin intermediul telefonului, incercand extinderea modalitatilor de plata.

Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana coopereaza pentru a permite consumatorilor sa achite alimentele, notele de plata de la restaurant si alte facturi prin intermediul telefoanelor mobile.

Masura face parte dintr-un plan al UE menit sa intensifice concurenta si sa extinda modalitatile prin care consumatorii pot plati bunurile si serviciile.

Sapte operatori de telefonie testeaza platile efectuate prin intermediul mobilelor si alti sapte intentioneaza sa le incerce in curand, tinand cont ca au nevoie de o suplimentare a veniturilor, dupa micsorarea tarifelor la telefonie mobila.

Citeste mai mult despre plata cu telefonul mobil, la Mediafax

 

 

Citeste si:

Jocurile Lego si ce nu stiai despre ele

Jocurile Lego si ce nu stiai despre ele

Te-ai intrebat cate piese de lego se produc pe minut pana acum? Sau cate s-au realizat pana in prezent? Care sunt cele mai bine vandute jocuri de Lego? Sau care a fost ce…
Azi se lanseaza varianta restilizata a Loganului

Azi se lanseaza varianta restilizata a Loganului

Dacia lanseaza azi varianta restilizata a Logan Sedan, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sande…

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Politist in dificultate
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: politist, monolog,
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza