Playboy, fetele iepurasului cu papion

Apropo.ro / 27.05.2008, 12:45
Publicatia lui Hugh Hefner a aparut in anul 1953 aprinzand imaginatia barbatilor cu fotografii incendiare

Publicatia lui Hugh Hefner a aparut in anul 1953 aprinzand imaginatia barbatilor cu fotografii incendiare. De-a lungul timpului celebritati precum Marylin Monroe, Ursula Andress, Kim Basinger si Pamela Anderson au "imbracat" costumul Evei si au zambit seducator din paginile revistei.

In 1999 Playboy a intrat si pe piata romaneasca, ca doar avem si noi cu ce ne lauda – avem si noi "Pamelele" noastre. Ghidandu-se dupa sloganul "Traieste-ti viata", realizatorii revistei au reusit sa convinga frumusetile tarii sa arate lumii intregi cu ce le-a inzestrat mama natura.

Dana Savuica-deschizatoare de drumuri

Prima editie autohtona a revistei Playboy a avut-o in prim-plan pe Dana Savuica, pe atunci fost model de succes si tanara femeie de afaceri. Desi trecuta de prima tinerete, Dana a renuntat la inhibitii si s-a lasat dezbracata de dragul artei.

Daniela Gyorfi-iepurasul furios

Solista a fost cea de-a doua vedeta Playboy in Romania, dupa Dana Savuica, numai ca aparitia nud s-a lasat cu scandal la vremea aceea. Ceea ce trebuia sa fie un succes, s-a transformat intr-un esec pentru Daniela, care a considerat pictorialul sub asteptari. Mai mult, solista a subliniat faptul ca reprezentantii revistei au ales cele mai nepotrivite fotografii, care ii dezavantajau bustul recent marit cu silicon.

Andreea Antonescu-cel mai scump iepuras

Andreea Antonescu Cu toate ca au trecut opt ani de cand s-a dezbracat pentru Playboy, Andreea Antonescu ramane cea mai bine platita vedeta autohtona a revistei, primind pentru pictorial circa 50.000 $. Datorita succesului de care se bucura trupa Andre in acea perioada, Andreea a devenit in anul 1999 cea mai ravnita vedeta pentru coperta Playboy.

Pentru ca, la vremea aceea, Andreea era minora, reprezentantii revistei au fost nevoiti sa astepte majoratul cantaretei : "Chiar de ziua ei am contactat-o si i-am propus sa pozeze. Ea stia ca e cea mai dorita vedeta pe coperta si si-a negociat foarte atent contractul, care se ridica la cateva zeci de mii de euro”, a spus Dan Capatos, redactor sef al revistei in perioada respectiva.

Antonescu spune ca nu va mai poza si cu alta ocazie: “Aparitia de atunci m-a ajutat destul de mult. Cred ca nu mi-a daunat sub nici o forma, insa nu as mai repeta experienta. Nu vreau sa fiu cunoscuta ca un playmate. Vreau sa fiu remarcata ca si artista, pentru calitatile mele de cantareata, nu pentru ca am pozat nud”.

Loredana Groza-playmate-ul care a adus cele mai mari incasari

Pictorialul realizat de Loredana Groza a reusit sa inregistreze cele mai mari incasari in istoricul acestei publicatii. Aparitia artistei in paginile revistei pentru adulti a fost catalogata, la vremea respectiva, drept "un act de curaj" din partea solistei si a fost desemnat cel mai vandut exemplar comercializat in Romania.

"Lori a facut cele mai mari vanzari. Pentru noi a fost o onoare sa o avem pe Lori pe coperta", a declarat Dan Boerescu, boss-ul de la Playboy.

Aceasta nu a facut acest pas pentru a-si mari contul sau pentru celebritate ci pentru a-si demonstra inca o data nonconformismul.

Gina Pistol-de 4xIepuras

Gina Pistol Frumoasa Gina Pistol si-a etalat de patru ori formele in cea mai prestigioasa revista pentru barbati. Primul ei pictoria a fost realizat in 2000, atunci ea a devenit playmate-ul lunii mai.

Dupa mai bine de un an, mai exact in noiembrie 2001, a realizat al doilea pictorial, intr-o ipostaza salbatica. De data asta blonda a aparut alaturi de doua amazoane, Dona si Celine, printre liane, in mijlocul junglei.

A patra oara, Gina s-a lasat dezbracata in Bamboo, “mecca” mondenitatii din Capitala.

Desi este obisnuita cu bliturile camerelor foto, Gina declara ca are emotii de fiecare data cand pozeaza.

Nicoleta Luciu Nicoleta Luciu-cele mai multe aparitii

Vedeta cu cele mai multe aparitii in Playboy-ul autohton este nimeni alta decat Nicoleta Luciu. Aceasta a acceptat sa imbrace costumul Evei nu mai putin de 5 ori.

Bruneta nu s-a oprit aici si a fericit si popultia masculina de peste ocean. Aceasta a fost imbracata intr-o lenjerie sexy care a sucit mintile americanilor.

"Este adevarat. Am filmat ceva pentru revista "Playboy" timp de doua zile si sper din suflet sa le placa celor din America" a declarat Nicoleta.

Ana Maria Ferentz a pozat pentru bani!

Nonconformista, pe val cu trupa Demmo in 2002 si cu o pereche de sani noi, Ana Maria Ferentz a intrat in atentia iepurasului cu papion, revista Playboy dedicandu-i un pictorial incendiar. Desi acum are regrete ca s-a dezbracat si spune ca n-ar mai repeta experienta, Ana Maria a avut curajul sa recunoasca faptul ca a pozat pentru bani, onorariul fiind, se pare, undeva in jurul sumei de 5.000 de euro.

Claudia, fosta Sexxy, convinsa de iubit sa se dezbrace

Claudia Cu toate ca are ce arata, Claudia regreta ca a acceptat sa pozeze in Playboy : "Aveam 21 de ani, iar cel care m-a convins sa pozez a fost iubitul meu din perioada respectiva. A insistat sa accept oferta, crezand ca o aparitie într-o astfel de revista m-ar ajuta în cariera. Mai tarziu, am realizat insa ca am facut o mare greseala”, a spus solista, care este nemultumita ori de cate ori fotografiile din Playboy apar in presa. In ciuda vociferarilor ei, tirajul publicatiei s-a vandut ca painea calda, asta si datorita faptului ca barbatii din Romania au fost isterizati o buna bucata de vreme de cele trei domnisoare din fosta trupa Exotic.

Nici Andreea Banica nu a fost mai prejos si s-a jucat si ea de-a iepurasul, la insistentele tatalui ei.

Laura Cosoi-sau cand fanteziile cu „vecina” devin posibile

Pret de de un pictorial, senzuala “fata cu lipici” a schimbat decorul platourilor din Buftea cu studioul Playboy amenajat în Club Embryo.

Laura s-a dezvelit de prejudecati pentru admiratorii ei, a facut un armistitiu cu aparatul de fotografiat, promitandu-i ca-l va lasa sa o surprinda in cele mai tulburatoare ipostaze.

Sedinta foto Playboy a durat trei zile, timp in care Laura a flirtat cu aparatul de fotografiat.

Andreea Mantea -cea mai tare fata de la pagina 5 devine playmate

Andreea Mantea Dupa ce a fost desemnata cea mai tare fata de la pagina 5, a fost remarcata de iepuras si asa a devenit Miss Playboy 2006. Brunetei i-a placut experienta si a devenit pentru a doua oara playmate dand viata unei Lara Croft autohtona. Aceasta s-a lasata fotografiata pentru revista Playboy in ipostaze sexi si extrem de provocatoare.

Fostul iepuras a acceptat, de curand, propunerea venita din partea directorului editorial Playboy Romania, Dan Silviu Boerescu, de a aparea pe coperta cartii “Istoria erotica a micului dejun”, scrisa de acesta. Detinatorea titlului de Miss Playboy 2006 zambeste fericita de pe coperta volumului cu specific gastronomic, lasand sa se vada rotunjimile formelor sale.