Playboy Summer, cea mai HOT revistă a verii

De: Dragos Tanase / 30.07.2012, 16:00
Playboy Summer, cea mai HOT revistă a verii
Cea mai HOT revistă a verii vine direct de la Iepurașul cu papion: PLAYBOY Summer- o apariție specială în care cititorii revistei sunt invitați într-o călătorie în jurul lumii și nu oricum, ci printre fete și ultraviolete.

20 de femei frumoase (și goale) din întreaga lume ne arată cât de fierbinte e vara la ele acasă. Nu de altceva, dar poate vă vine vreo idee de vacanță. Și dacă v-ați hotărât să rămâneți pe meleagurile patriei, Playboy Summer vă prezintă două pictoriale cu două românce mai fierbinți ca orice zi caniculară: Roxana Maxim și Geanina Onilă.

Mai mult, pasionații de fotografie vor găsi o secțiune specială, cu ponturi legate de fotografia erotică, fotografia sportivă, fotografia cu telefonul mobil dar și sugestii despre… cum să dai bine în poze când ai doar două secunde până la… blitz!

N-ai să pierzi nici noutățile tehnologice ale verii, pentru că avem pagini dedicate celor mai noi aparate foto precum și celor mai cool aplicații foto pentru smartphone-uri.

Totodată poți citi în PLAYBOY Summer despre Olimpiadă și cele mai emoționante momente din istoria ei, cele mai scumpe iahturi din lume, cele mai la modă cocktailuri ale verii și cele mai bune resorturi pentru nudiști.

Ediția specială Playboy Summer poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând cu 30 iulie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro