PLD a reusit sa isi convinga filialele de necesitatea PDL

Apropo.ro / 05.12.2007, 20:18
PLD a reusit sa isi convinga filialele de necesitatea PDL
Liderii PLD le-au prezentat reprezentatilor din teritoriu noul proiect politic "PDL".

Timp de mai bine de trei ore, liderii PLD le-au prezentat reprezentatilor din teritoriu noul proiect politic "PDL", reusind sa convinga mai multe filiale de necesitatea acestuia, dar si de faptul ca PLD nu are decat de castigat prin fuziunea cu PD.

Liderii organizatiilor PLD din intreaga tara au fost prezenti, miercuri, la Delegatia Permanenta organizata pentru a valida fuziunea dintre PD si PLD, la inceputul sedintei mai multe filiale declarandu-se nemultumite de acest pas, dar in final, doar trei organizatii ramanand cu aceasta convingere.

Pe rand, liderii organizatiilor judetene ale PLD care au venit la Palatul Parlamentului s-au aratat reticenti cu privire la ceea ce urma sa se voteze in Delegatie, dorinta multora dintre ei fiind de a primi lamuriri din partea conducerii cu privire la decizia surprinzatoare a crearii unui nou partid, din fuziunea PD si PLD.

Cei mai multi dintre liderii organizatiilor locale au fost nemultumiti, potrivit unor surse din PLD, ca au aflat aceasta decizie extrem de importanta de la televizor, iar comunicarea a lasat de dorit la toate nivelurile, atat la liderii din esalonul unu, cat si la cei din esalonul secund.