PLD va discuta mai multe scenarii privind relatia cu PD

Apropo.ro / 30.11.2007, 20:34
PLD va discuta mai multe scenarii privind relatia cu PD
Theodor Stolojan a declarat ca liberal-democratii vor discuta in cadrul forului de conducere mai multe "scenarii" privind relatia cu PD

 

Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca liberal-democratii vor discuta in cadrul forului de conducere mai multe "scenarii" privind relatia viitoare cu PD, printre acestea aflandu-se si varianta lui Vasile Blaga, de formare a unui nou mare partid.

"Vom discuta in cadrul forului de conducere al PLD-ului mai multe scenarii, intre care si acesta despre care a vorbit domnul Blaga. Vom vedea pana la urma la ce formula vom ajunge", a declarat Theodor Stolojan.

In privinta modului in care se va contura acest nou partid, cum se va numi sau ce tip de conducere va avea, liderul PLD Theodor Stolojan a aratat ca astfel de discutii sunt "premature".

"E prematur sa discutam acum. Vom discuta cu ei, vom analiza toate scenariile si vom vedea, in functie de asta. Noi abia acum incepem discutiile pe aceste probleme", a precizat Theodor Stolojan.

Â