PLD va trebui sa-si doreasca ce-si doreste PD

Apropo.ro / 07.12.2007, 17:26
PLD va trebui sa-si doreasca ce-si doreste PD
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat, vineri, ca democratii nu vor accepta in noul partid PDL "curente care sa creeze tensiuni"

Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democratii nu vor accepta in noul partid PDL "curente care sa creeze tensiuni", el precizand ca "PLD va trebui sa-si doreasca ce-si doreste PD".

"Noul partid va avea aceeasi conduita si nu vom accepta niciodata, stiu eu, nu curente de opinie, ci curente care sa creeze tensiuni cum au fost in PNL sau PLD. Vom discuta aici si masurile pe care le vom adopta care vor fi respectate. Cine nu le respecta pleaca. Democratia este aici in partid, dar regula de baza a fost ca atunci cand a fost luata o decizie aceasta a fost respectata si majoritatea a condus si cei din PLD vor trebui sa stie aceasta regula si sa o respecte", a spus deputatul PD.

Referindu-se la comasarea prin fuziune a celor doua partide, Oltean a declarat ca raportul de forte este evident.

"PLD va trebui sa-si doreasca ce-si doreste PD. Din momentul in care fuziunea s-a realizat, toti membrii PDL se alineaza la start si care va fugi mai tare, in sensul care va munci mai mult, va fi prezent pe o lista, ca sunt din PD sau PLD nu va fi nicio diferenta", a spus Ioan Oltean.