Pleaca totusi Mihalcea si Nastase?

Apropo.ro / 25.01.2002, 08:55
Pleaca totusi Mihalcea si Nastase?
Cotidianul italian "Il secolo XIX" a scris în editia de ieri ca impresarul Giovanni Becali s-a întîlnit la Roma cu managerul general al lui Genoa, Fabrizio de Poli, pentru o discutie particulara. Cei doi oameni de fotbal au dezbatut subiectul "Codrea", genovezii avînd de achitat rata a doua

Cotidianul italian „Il secolo XIX” a scris în editia de ieri ca impresarul Giovanni Becali s-a întîlnit la Roma cu managerul general al lui Genoa, Fabrizio de Poli, pentru o discutie particulara.

Cei doi oameni de fotbal au dezbatut subiectul „Codrea”, genovezii avînd de achitat rata a doua din transferul lui Codrea, în valoare de 900.000 de dolari, precum si trecerea la formatia italiana a dinamovistilor Adrian Mihalcea si Vali Nastase.

Genoa a cîstigat 3,5 milioane de euro din transferurile lui Brevi si Nicola la Ternana si este în discutii pentru alte doua tranzactii: Carparelli la Derby County, respectiv Malago la Lazio, afaceri ce ar putea aduce în vistieria peninsularilor alte 8,5 milioane de euro. În presa italiana se spune ca procuratorul român a fost linistit ca sînt bani pentru a plati a doua transa din transferul lui Codrea, dar si pentru înregimentarea „cîinilor rosii” Mihalcea si Vali Nastase, aflati din vara trecuta în atentia genovezilor.

Mai mult, se spune ca încorporarea celor doi jucatori ai lui Dinamo este doar o chestiune de zile. Chestionat în privinta eventualelor tranzactii, impresarul Giovanni Becali, aflat în aceasta perioada în Italia, s-a declarat extrem de rezervat, spunînd ca „ambele transferuri au sanse minime de a se realiza”.
Sursa: www.prosport.ro