Plecati in excursie !

Apropo.ro / 12.02.2002, 17:38
Plecati in excursie !
Luati-va prietenii si plecati intr-o excursie de doua zile la Sinaia si Busteni. Sunt o multime de lucruri frumoase de vazut si multe locuri pe unde sa umblati in aceasta zona. Oferta este pentru tineri in general, daca acceptati conditiile de elevi : adica sa stati in camere de 2,3 sau 4

Luati-va prietenii si plecati intr-o excursie de doua zile la Sinaia si Busteni. Sunt o multime de lucruri frumoase de vazut si multe locuri pe unde sa umblati in aceasta zona.

Oferta este pentru tineri in general, daca acceptati conditiile de elevi : adica sa stati in camere de 2,3 sau 4 paturi. Excursia se organizeaza in cate persone doriti,dar ar fi bine sa va strangeti cel putin 15, ca sa vi se asigure si transport, cu microbuzul. In acest caz, v-ar costa plimbarea dus si intors, in jur de 350.00 de lei.

Daca va strangeti 40 de persoane vi se acorda transportul cu autocarul.La fiecare 10 persoane, una merge gratis.

Daca alegeti sa mergeti cu autocarul, veti plati toata excursia, cu cazare si transport, 385.000 de lei. Daca nu vreti si transport inclus, va costa 255.000 de lei, fie ca mergeti cu autocarul, fie ca mergeti cu microbuzul, fie ca luati trenul si va transportati pe cont propriu.

In prima zi , plecati din Bucuresti, cu noaptea-n cap, si opriti mai intai la Ploiesti, unde puteti sa vizitati ori Muzeul Ceasului, ori I.L. Caragiale ori pe cel al Petrolului. Apoi va suiti din nou in autocar si faceti o oprire la Campina, unde puteti sa vedeti Muzeul Iulia Hasdeu. De vazut ar mai fi Muzeul Cinegetic din Posada si Castelul Peles de la Sinaia. Oricum , astea sunt doar niste sugestii, pentru ca nu va obliga nimeni sa vizitati chiar tot.La Sinaia v-ati putea plimba mai mult, pentru ca pana la Busteni nu mai e mult.

Oricum, pana ajungeti la Busteni, sigur s-a facut seara, deci nu va mai ramane decat sa va cazati si sa luati masa de seara. Doar veti fi foarte infometati dupa asa o zi plina.Incercati la restaurantele unuia dintre hotelurile unde ati fost cazati : la Caraiman sau Zamora.

A doua zi va puneti pe umblat. Mergeti de la Busteni, la Gura Diham si la Cascada Urlatoarea .Iar pe dupa-amiaza va intoarceti in Bucuresti. Deci, e chiar bine la aer. Si unde mai puneti faptul ca vedeti atatea chestii in numai 2 zile ?

Daca vreti sa stiti unde sa va adresati, incercati le agentia de turism ” Phoenix „, de pe str. George Enescu, nr.45. Telefon : 01.- 659.79.36 / 315.75.55.

Andra Miron