Plimbare in gradina Prada

Apropo.ro / 26.09.2007, 18:47
Plimbare in gradina Prada
Colectia prezentata de Miuccia Prada la Milan Fashion Week a fost ca o plimbare printr-o gradina cu flori si verdeata, un colt de Rai, in care basmele prind viata si orice cosmar dispare, conform nzherlad.co.nz Prada a folosit imprimeuri florale pe matase verde pentru outfituri in stil pijama,

Colectia prezentata de Miuccia Prada la Milan Fashion Week a fost ca o plimbare printr-o gradina cu flori si verdeata, un colt de Rai, in care basmele prind viata si orice cosmar dispare, conform nzherlad.co.nz

Prada a folosit imprimeuri florale pe matase verde pentru outfituri in stil pijama, stofe ecosez, salopete tricotate si jocuri de dungi albe si verzi pentru fuste ample. Petale imense din matase subtire acopra soldurile sau cad pe umeri. Tinutele sunt accesorizate cu coliere asezate fix pe gat.

Pantalonii si topurile tricotate, prezentate pentru prima oara in colectia pentru barbati din luna iunie, au ajuns acum si in garderoba femeilor, in varianta skinny.

Ciorapii cu dungi inegale si in culori contrastante vin in completarea elegantei.

Colectia Prada a avut si cateva elemente comune cu alte colectii prezentate la Milano, ca de exemplu pantalonii largi din chifon si pantofii cu tocuri foarte inalte.

Raluca Iorga