Ploaie, ninsoare si temperaturi mai scazute, de miercuri!

Apropo.ro / 22.01.2008, 18:09
Ploaie, ninsoare si temperaturi mai scazute, de miercuri!
Vremea se va raci, miercuri dupa-amiaza, urmand ca ploaia ce va cadea peste zi in Capitala sa se transforme spre seara in ninsoare.

Vremea se va raci, miercuri dupa-amiaza (23 ianuarie), urmand ca ploaia ce va cadea peste zi in Capitala sa se transforme spre seara in ninsoare si, de asemenea, data fiind racirea prognozata, se va forma polei, a declarat marti, 22 ianuarie, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu.

"In ziua de miercuri va incepe sa ploua mai intai in vestul tarii, dupa care unda de precipitatii va traversa intreaga tara si se va transforma spre seara in ninsoare. Cantitatile de precipitatii nu vor fi insa atat de mari incat sa fie necesara emiterea unei atentionari meteorologice", a declarat Ion Sandu in conferinta de presa de la Ministerul Mediului.

Acesta a mai spus ca incepand de miercuri dupa-amiaza si pana vineri dimineata vremea va avea din nou aspect de iarna in Bucuresti. Temperaturile vor scadea cu cateva grade fata de cele din ultimele doua zile, urmand ca de vineri vremea sa se incalzeasca din nou.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro