Ploi și vijelii în toată țara de joi, ora 17.00, până vineri, ora 02.00

De: Carmen Ulian / 21.08.2014, 10:30
Ploi și vijelii în toată țara de joi, ora 17.00,  până vineri, ora 02.00
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare potrivit căreia de joi, 21 august, de la ora 17.00, până vineri, 22 august, la ora 02.00, în toate județele țării.

Potrivit informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, în după-amiaza zilei de joi și în prima parte a nopții de joi spre vineri, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Îndeosebi în Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei și al Moldovei, precum și în zona de munte vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 de litri pe metru pătrat și izolat 30 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea ANM.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar august