Ploieşti Shopping City – cel mai mare mall regional din sudul României

De: Mioara Tronaru / 15.11.2012, 18:36
Ploieşti Shopping City – cel mai mare mall regional din sudul României
Începând din 15 noiembrie, ploieştenii şi locuitorii judeţelor învecinate se vor bucura de 55.000 metri pătraţi amenajaţi într-un spaţiu modern de cumpărături şi de petrecere a timpului liber alături de întreaga familie.

Ploieşti Shopping City găzduieşte peste 100 de magazine, cu branduri internaţionale de renume, între care Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Orsay, Reserved, Office Shoes, Benvenuti, Sephora, Douglas şi mulţi alţii.

Pe lângă o gamă largă de branduri de modă locale şi internaţionale, Ploieşti Shopping City dispune şi de cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber. Vizitatorii vor găsi locuri de joacă pentru copii şi o zonă de food-court ce reuneşte într-un mix excelent, restaurante cu bucătării din toate colţurile lumii (german, italian, chinezesc, indian şi libanez) dar şi cele mai cunoscute fast food-uri şi cafenele din România – KFC, Pizza Hut, Quasi Pronti, La Cucina, Chopstix, Best Of, Beirut, Paul, Nescafe, Coffeol şi Segafredo.

Totodată începând cu luna decembrie 2012 ploieştenii vor beneficia în Ploieşti Shopping City şi de cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie, operat de cea mai mare companie de profil din România, Cinema City.
Hipermarketul Carrefour este ancora principală a noului centru comercial din Ploieşti, întregind experienţa oferită de Carrefour Property România şi NEPI locuitorilor oraşului Ploieşti.