P!nk, filosofia indiana si Tweety

Apropo.ro / 10.06.2002, 16:37
P!nk, filosofia indiana si Tweety
Candy se pregateste sa lanseze un nou album. Giulia, Selena si Monica spun ca acesta va reflecta maturizarea lor, nu numai muzicala, ci si faptul ca lucreaza cu profesionalism. Dupa o absenta mai lunga de pe scena muzicala, cele trei fete de la Candy au revenit cu un nou videoclip:


Candy se pregateste sa lanseze un nou album. Giulia, Selena si Monica spun ca acesta va reflecta maturizarea lor, nu numai muzicala, ci si faptul ca lucreaza cu profesionalism.

Dupa o absenta mai lunga de pe scena muzicala, cele trei fete de la Candy au revenit cu un nou videoclip: Te iert. Este primul extras de pe discul ce va aparea în mai putin de o luna si care va cuprinde 10 piese.

„E un album lucrat cat se poate de profesionist, pentru ca vrem sa aratam ca am mai crescut un pic si ca facem muzica foarte serios”, spun cele trei „bombonele”.

Filmarile la videoclip au durat o singura zi. Se pare ca i-au dat ceva bataie de cap regizorului Petre Nastase, dar el s-a dovedit foarte rabdator cu Selena, Giulia si Monica.

„E de mirare ca am terminat asa repede. Parca era gradinita acolo”, glumesc ele. „Vroiam sa luam pauze cat mai des si invocam fie ca ne e sete, fie ca ne e foame.”

Selena si o noapte cu luna plina

O cheama, de fapt, Elena, dar prietenele ei i-au dat numele Selena într-o noapte cu luna plina. E nascuta pe 12 mai 1987, si e în zodia Taur. Îi place sportul, iar muzica e mai mult decat o pasiune. Asculta P!nk, Jennifer Lopez, George Michael, H.I.M. si Depeche Mode. Stilul ei vestimentar depinde de starea pe care o are. Un esec în muzica ar durea-o foarte tare, „pentru ca e vorba de munca mea, de sufletul meu”.

Giulia e pasionata de filosofia indiana

Bruneta trupei s-a nascut pe 7 noiembrie 1984. Se declara „Scorpion 100%”, ceea ce înseamna ca e foarte ambitioasa, perfectionista, trateaza totul cu maxima seriozitate. „Mai nou, îmi place sa citesc carti de filosofie indiana si sa stau pe internet cu orele.” Canta de la 7 ani si vrea sa devina producator muzical.

Monica îl iubeste pe Tweety

E Sagetator, nascuta pe 13 decembrie 1984. „Sunt foarte ciudata, nici eu nu ma înteleg prea bine.” E romantica, „poate prea romantica”, spune ea, dar fetele o contrazic. Îi place Tweety. „Am o colectie care creste pe zi ce trece. Cum vad ceva cu Tweety, sunt înnebunita si am reusit sa le stresez pe fete cu asta.”

Tags: