PNL asteapta pozitia PD fata de preluarea MEC de catre liberali

Apropo.ro / 06.12.2006, 21:01
PNL asteapta pozitia PD fata de preluarea MEC de catre liberali
PNL asteapta pozitia PD în ceea ce priveste preluarea portofoliului MEC de catre liberali, a declarat, miercuri seara, la plecarea de la Palatul Victoria, presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu, lasând sa se înteleaga ca discutiile vor fi reluate joi. Olteanu a confirmat ca

PNL asteapta pozitia PD în ceea ce priveste preluarea portofoliului MEC de catre liberali, a declarat, miercuri seara, la plecarea de la Palatul Victoria, presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu, lasând sa se înteleaga ca discutiile vor fi reluate joi.

Olteanu a confirmat ca liberalii sunt interesati de MEC, având si câteva „oferte” pentru acest minister.

El a precizat ca în acest moment nu mai este vorba despre negocieri cu democratii, întrucât acestia le-au propus liberalilor sa desemneze si titularul pentru Ministerul Economiei.

Olteanu a spus ca acum PD trebuie sa „valideze propria propunere”.

Olteanu a precizat ca reprezentantii PD au propus PNL sa preia Ministerul Economiei, dupa care au spus ca nu au mandat si s-au întors „printre colegii lor”. Surse din Alianta declarasera pentru MEDIAFAX ca democratii ar fi plecat sa discute cu presedintele Traian Basescu, fara a preciza locatia.

Presedintele Camerei a mai afirmat ca, din câte stie, la sedinta de Guvern de miercuri a fost emisa o ordonanta de urgenta prin care mai multe companii nationale au fost transferate din subordinea MEC.

Mediafax