Poartă sau nu perucă? Adevărul despre părul lui Neti Sandu

De: Nicoleta Nicolae / 22.12.2015, 17:00

Poartă sau nu perucă? Adevărul despre părul lui Neti Sandu
Neti Sandu a devenit celebră graţie rubricii Horoscop de la Pro TV.

Mulţi dintre cei care au văzut-o la televizor s-au întrebat dacă Neti Sandu poarta perucă. Iatp cum raspunde vedeta, conform showbizreport.ro:

„Mă intrigă faptul că încă mai sunt întrebată dacă am perucă, nimeni nu crede că un păr poate fi natural atât de lucios şi se poate aşeza atât de bine”, a declarat Neti, adăugând că secretul consta în modul în care este tuns şi şamponul folosit.

“Părul meu este „sticlos”, trebuie tuns pe fir drept şi pieptănat aşa ca să nu se electrizeze, are marele avantaj că nu trebuie dat cu fixativ sau ceară, ci doar spălat cu un şampon degresant. Se pretează cel mai bine la acest gen de coafura „care”. Mă intriga faptul că încă mai sunt întrebată dacă am perucă, nimeni nu crede că un păr poate fi natural atât de lucios şi se poate aşeza atât de bine”.

Întrebată ce trucuri foloseşte în faţa camerei, Neti Sandu a declarat: „Încerc să-mi mai fac câte un masaj cu un dispozitiv special, cu nişte capete micuţe sferice din silicon, ca să-mi activez circulaţia feţei. Sunt atât de bune, de parcă aş lua zilnic vitamine!”.