Poartă sau nu perucă? Adevărul despre părul lui Neti Sandu. Ce spune colegul BUSU?

De: Cristiana Trifu / 22.03.2018, 14:58

Poartă sau nu perucă? Adevărul despre părul lui Neti Sandu. Ce spune colegul BUSU?
Neti Sandu a devenit celebră graţie rubricii Horoscop de la Pro TV.

Mulţi dintre cei care au văzut-o la televizor s-au întrebat dacă Neti Sandu poarta perucă.

„Mă intrigă faptul că încă mai sunt întrebată dacă am perucă, nimeni nu crede că un păr poate fi natural atât de lucios şi se poate aşeza atât de bine”, a declarat Neti, adăugând că secretul consta în modul în care este tuns şi şamponul folosit.

“Părul meu este „sticlos”, trebuie tuns pe fir drept şi pieptănat aşa ca să nu se electrizeze, are marele avantaj că nu trebuie dat cu fixativ sau ceară, ci doar spălat cu un şampon degresant. Se pretează cel mai bine la acest gen de coafura „care”. Mă intriga faptul că încă mai sunt întrebată dacă am perucă, nimeni nu crede că un păr poate fi natural atât de lucios şi se poate aşeza atât de bine”.

Întrebată ce trucuri foloseşte în faţa camerei, Neti Sandu a declarat: „Încerc să-mi mai fac câte un masaj cu un dispozitiv special, cu nişte capete micuţe sferice din silicon, ca să-mi activez circulaţia feţei. Sunt atât de bune, de parcă aş lua zilnic vitamine!”.

Florin Busuioc a declarat, în direct, că plănuieşte împreună cu colegii lui să o tragă de păr pe Neti Sandu pentru că s-a săturat să-l tot întrebe lumea dacă faimoasa astroloagă poartă sau nu perucă.

„Într-o dimineaţă, în direct, o să o iau de păr, o să bag mâna şi o să o trag bine de păr ca să vadă toată lumea că nu poartă perucă. Nu mai pot, toată lumea mă întreabă dacă ea poartă perucă. Aşa rezolvăm situaţia, dacă ea nu vrea să se ciufulească şi să vadă lumea că e părul ei”,