Pocalul de Foc

Apropo.ro / 22.01.2002, 13:02
Pocalul de Foc
Volumul al patrulea din seria cartilor lui Harry Poter " Pocalul de Foc" va fi lansat, la sfarsitul lunii februarie. Cartea ( 650 de pagini) continua sa dezvaluie cititorilor, in acelasi stil plin de farmec, in parti egale de magie si pericol , povestea micului vrajitor Harry

Volumul al patrulea din seria cartilor lui Harry Poter ” Pocalul de Foc” va fi lansat, la sfarsitul lunii februarie. Cartea ( 650 de pagini) continua sa dezvaluie cititorilor, in acelasi stil plin de farmec, in parti egale de magie si pericol , povestea micului vrajitor Harry Potter.

El isi doreste acum sa devina un baietel vrajitor normal, de 14 ani. Din pacate pentru el, trebuie sa accepte ca nu este un baietel obisnuit nici macar dupa standardele vrajitoresti.

Volumul al patrulea a fost lansat in Marea Britanie pe 7 iulie 200, respectand traditia deja initiata. Copii imbracati in costume de vrajitori, purtand ochelari intocmai ca ai micului varjitor, si agitandu-si in aer baghetele magice, au facut deliciul ziaristilor.

Ei s-au aliniat de-a lungul librariilor, la ore tarzii, asteptand lansarea volumului ce urma sa aiba loc fix la miezul noptii. Fix la ora 12.00, usile s-au deschis iar copii au navalit inauntru. Ei au fost rasplatiti la final cu celebrele broscute de ciocolata.

In Statele Unite, „Pocalul de Foc” s-a vandut in 3.8 milioane de exemplare, iar tirajul total din intreaga lume este de 35 de milioane.

SURSA : PROTV MAGAZIN

Tags: