Poli Iași s-a înțeles cu Slavia Praga pentru Czernoch

Apropo.ro / 04.02.2006, 13:48
Poli Iași s-a înțeles cu Slavia Praga pentru Czernoch
Președintele gruparii Politehnica Iași, Sorin Boca, a declarat, vineri, ca, dupa doua saptamâni de negocieri, s-a înțeles cu oficialii clubului ceh Slavia Praga pentru transferul lui Martin Czernoch, transmite corespondentul MEDIAFAX. Gruparea ieșeana va plati în

Președintele gruparii Politehnica Iași, Sorin Boca, a declarat, vineri, ca, dupa doua saptamâni de negocieri, s-a înțeles cu oficialii clubului ceh Slavia Praga pentru transferul lui Martin Czernoch, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gruparea ieșeana va plati în schimbul cehului suma de 25.000 de dolari, în doua tranșe, iar jucatorul va semna o înțelegere valabila pe minim doi ani, urmând sa încaseze 30.000 de euro pe an. Martin Czernoch are 29 de ani și evolueaza pe postul de atacant.

„Chiar daca era în ultimele șase luni de contract, cehii au cerut inițial 40.000 de dolari. În cele din urma, am batut palma pentru 25.000 de euro. ProfesoruÂ’ (n.r. – antrenorul Ionuț Popa) s-a declarat mulțumit de jucator și mi-a spus ca îl dorește în lot. Și Czernoch și-a manifestat intenția de a juca la noi, așa ca am negociat cu Slavia Praga pâna am ajuns la o suma rezonabila”, a spus Boca.

Oficialul ieșean a menționat ca, cel mai probabil, jucatorul va semna contractul cu Poli Iași la Norcia, unde echipa ieșeana se va afla în turneu în perioada 6-18 februarie. „Czernoch este un vârf masiv și eu îmi pun toata încrederea în el. ProfesoruÂ’ va mai avem timp sa-l vedem la lucru și în Italia, pe un teren mult mai bun decât la Iași. Cel mai probabil, jucatorul va semna cu noi la Norcia”, a spus Boca.

Mediafax