Poli Unirea Iași – FCM Bacau, scor 0-1

Apropo.ro / 25.07.2004, 13:12
Poli Unirea Iași - FCM Bacau, scor 0-1
Formația Poli Unirea Iași a fost învinsa, sîmbata, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCM Bacau, într-o partida amicala disputata pe stadionul "Emil Alexandrescu", transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al meciului a fost înscris de Ionuț Matei, în minutul 49.

Formația Poli Unirea Iași a fost învinsa, sîmbata, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCM Bacau, într-o partida amicala disputata pe stadionul „Emil Alexandrescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al meciului a fost înscris de Ionuț Matei, în minutul 49.

Antrenorul formației din Iași, Vasile Simionaș, a folosit urmatoarea formula de echipa: Arcanu – T.Petre, I. Ionescu, Baldovin, Beceru, Toma – Croitoru, Bogdanovici, Onofraș, Cristea -Bîlba. În repriza secunda, au mai intrat în joc Brîneț, Onuț, Șandru,Cl. Ionescu, Tupajic, Arhire, Mitruc, Miclea și Pacurar.

Tehnicianul echipei FCM Bacau, Cristi Popovici, a trimis în teren urmatorii jucatori: Bogdan – Apostol, Goian, Baciu, Ganea -Trofin, Gheorghiu, Lovin, Matei – Croitoru, Tanasa. Dupa pauza au mai jucat Keltenbek, Isac, Cioran, Bojescu, Petcu, David și Raducan.

Vasile Simionaș s-a declarat extrem de nemulțumit de evoluția echipei sale. „Era și normal ca echipa sa joace slab în condițiile în care avem foarte mulți jucatori noi. Cred ca astazi ne-a învins o echipa mai buna, mai omogena, care a știut sa speculeze erorile din defensiva noastra. Fața de primul unsprezece de ast\\zi nu cred ca vor mai aparea modificari. Poate Perenyi va evolua fundaș stînga. Încerc sa fac tot posibilul ca la meciul cu Rapid, din prima etapa, echipa sa arate altceva”, a precizat Simionaș.

Tehnicicanul bacauan Cristi Popovici s-a declarat mulțumitde prestația elevilor sai. „Cred ca am facut un joc destul de bun și cred ca meritam victoria. Avem un lot echilibrat și consider ca putem face fața cerințelor Diviziei A”, a spus Popovici.

Mediafax