Poligamia – păcăleală de 1 aprilie sau nu? Show de seară cu Viorel Dragu se întoarce

De: Andra Voiculescu / 01.04.2019, 13:36
Poligamia – păcăleală de 1 aprilie sau nu? Show de seară cu Viorel Dragu se întoarce
Fanii Show de seară cu Viorel Dragu şi amatorii de stand-up comedy îşi vor lua din nou binemeritata porţie de râs de la începutul săptămânii, în fiecare luni seară, începând cu 1 aprilie, de la ora 20.00, pe Comedy Central. Viorel şi echipa le rezervă telespectatorilor consacrata selecţie a ştirilor ciudate, spuse, bineînţeles, pe un ton ironic, o dezbatere între membrii echipei şi topul săptămânii cu sugestii trimise de fani.

Partea a doua a celui de-al treilea sezon aduce şi nişte schimbări ale formatului faţă de sezoanele precedente. 

„Păstrăm ştirile scurte de la început şi topul săptămânii, iar subiectul mare o să fie acum dezbătut, sub forma unui concurs, de către două echipe de comedianţi. La invitat am renunţat, pentru că nu mai răspundea nimeni la telefon”, a spus Viorel Dragu. 

A doua jumătate a celui de-al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu va avea 10 episoade, fiecare cu durata de aproximativ 23 de minute.
Primul episod aduce pe micile ecrane dezbaterea Monogamie versus Poligamie, aplicându-se în egală măsură bărbatului cu mai multe femei sau femeii cu mai mulţi bărbaţi. Un lucru este sigur şi echipa Show de seară confirmă: să fii monogam te ajută să ai mai puţine cheltuieli – alegi un om pe viaţă, dar măcar plăteşti mai puţin la chirie.  În cazul poligamiei, există dezavantaje, ce te faci când trebuie să plăteşti mai mult pe aspirină, pentru că le doare pe toate capul în acelaşi timp, sau când vrei să divorţezi: rămâi practic falit. Aşa, când eşti monogam, măcar rămâi cu jumătate din avere.

Luni, pe 1 aprilie, telespectatorii vor decide dacă e mai bine să aibă mai multe neveste sau soţi. S-ar putea chiar să spună „Poligami-aş picioarele, ce mi-au trebuit mie mai multe neveste”.
Echipa de scenarişti şi corespondenţi care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco.

Tags: