Poliția a propus NUP în cazul lui Mircea Lucescu, iar Parchetul va decide

De: Tanase Dragos - Marian / 29.02.2012, 09:59
Poliția a propus NUP în cazul lui Mircea Lucescu, iar Parchetul va decide
Brigada Poliției Rutiere a încheiat cercetarea tehnicianului formației Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit mai multe fracturi, polițiștii propunând Parchetului neînceperea urmăririi penale (NUP).

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 București urmează să analizeze propunerea făcută de Poliție și să dea o soluție în acest dosar. Însă, deoarece nu există părți vătămate, singura fiind chiar Mircea Lucescu, cel care a provocat accidentul, soluția ar putea rămâne cea propusă de Poliție, potrivit practicii.

În data de 23 ianuarie a.c., antrenorul tehnicianul formației Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a fost externat, din Spitalul Universitar de Urgență București, unde a stat internat din 6 ianuarie, în urma accidentului rutier, petrecut pe o linie de tramvai în zona Răzoare.

Așa arăta mașina condusă de Mircea Lucescu, imediat după impactul cu tramvaiul

Așa arăta mașina condusă de Mircea Lucescu, imediat după impactul cu tramvaiul

Atunci, Mircea Lucescu, care conducea un autoturism Kia Sorento, a fost lovit de un tramvai în timp ce vira la stânga, fiind aruncat pe contrasens, unde a fost acroșat de un alt autovehicul. Cu toate acestea, Lucescu a declarat că după ce se va recupera în urma accidentului auto în care a fost implicat la începutul anului, va reveni la volanul masinilor.

Poate tocmai de aceea, a și înlocuit autoturismul avariat cu unul nou, și mai puternic, un Range Rover pe care a dat 120.000 de mii de euro.

Dezbatere: Ești de acord cu propunerea Poliției, în cazul Lucescu? Spune-ți părerea!