Poliția americană a lăsat un oraș întreg fără băutură, în ajunul Crăciunului

De: Marian Andrei / 24.12.2013, 11:30
Poliția americană a lăsat un oraș întreg fără băutură, în ajunul Crăciunului
Polițiștii americani au suspendat, în weekend, licențele celor patru magazine și unui restaurant care vindeau băuturi alcoolice în orășelul american Lilburn.

Licențele au fost suspendate pentru vinderea de alcool minorilor, în cadrul unei acțiuni sub acoperire a polițiștilor locali.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Atât proprietarii magazinelor, cât și locuitorii orașului sunt nemulțumiți.

Proprietarii magazinelor spun că afacerile lor „au primit un pumn în stamac” prin închiderea în săptămâna în care sperau la cele mai mari vânzări din an.

Locuitorii orașului sunt nemulțumiți de faptul că dacă vor altceva în afară de vin sau bere, trebuie să conducă mai multe sute de kilometri, acestea fiind singurele magazine care comercializau băuturi alcoolice din zonă.

De partea cealaltă, Căpitanul Thomas Bardugon, șeful poliției spune că misiunea sa este ca alcoolul să nu ajungă la minori. „Nu aș vrea ca cineva să vândă copilului meu băuturi alcoolice”, a spus Bardugon.

 

„Sunt sigur că proprietarii au înțeles mesajul și nu vor mai vinde băuturi persoanelor care nu pot dovedi cu acte că au vârsta legală” a mai spus șeful poliției.