Politia redeschide cazul mortii actritei Natalie Wood

Apropo.ro / 18.11.2011, 15:00
Politia redeschide cazul mortii actritei Natalie Wood
Detectivi din Los Angeles au reluat investigatiile privind moartea actritei Natalie Wood in 1981.

Dupa 30 de ani de la decesul actritei Natalie Wood, din 1981, politia umbla din nou la dosar, pentru ca au primit noi informatii ce ar putea schimba circumstantele in care aceasta a murit.

Natalie a cazut de pe puntea unui yaht pe care se afla impreuna cu sotul ei, actorul american Robert Wagner, si colegul de breasla Christopher Walken. Tragedia avea loc pe 28 noiembrie 1981.

La acea vreme, un martor aflat pe yaht declara ca Natalie bause prea mult, iar caderea de pe punte a fost accidentala. In momentul caderii, actrita s-a atins de peretii vasului, si asa se explica lovitura din zona capului.

Dennis Davern, capitanul vasului, a facut cateva comentarii, in cartea „Goodbye Natalie, Goodbye Splendour„, prin care sustine ca motivele si circumstantele mortii ei nu vor fi scoase la lumina niciodata.

Natalie Wood

El mai scrie ca a avut loc o cearta mai aprinsa intre Wood si Wagner, in noapte in care vedeta a decedat. El il acuza pe sotul actriei ca a spart o sticla de vin, dupa ce a tipat la Walken, dupa care s-au auzit zgomote suspecte cand el a intrat in camera cu Wood.

Robert nu si-a iertat niciodata faptul ca nu si-a putut ajuta sotia. Se pare ca nefericitul moment s-a intamplat pe cand Walken era la restaurantul vasului, iar Wood era in cabina ei pentru a se aranja putin.

Politia a luat legatura cu Davern, iar concluziile vor fi facute publice intr-o conferinta de presa.

Detectivii aduna orice informatie ce ar putea duce deslusirea cazului mortii lui Natalie Wood. Cuvintele din cartea capitanului de pe Splendour le-au trezit suspiciuni detectivilor, astfel ca s-au gandit sa mai arunce o privire asupra cazului.

Purtatorul de cuvant al lui Robert Wagner declara ca actorul nu a fost, inca, contactat de politie, dar ca se va oferi tot sprijinul necesar investigatiilor.

Natalie Wood avea 43 de ani cand a murit inecata (ii era frica de apa), dupa ce a petrecut cu sotul si colegul de platou, pe 28 noiembrie 1981. Atat Natalie, cat si Robert Wagner, au fost casatoriti de cate doua ori.